WFI-webb-hero-banner (3).png

Arbetsbord för lager, logistik, industri och verkstad

I vårt sortiment av arbetsstationer finner ni ett brett, välsorterat och kvalitativt utbud av det som vi på WFI är allra bäst på, arbetsbord. Utbudet sträcker sig från manuella arbetsbord och kompletta manuella arbetsbord till höj- och sänkbara arbetsbord och kompletta höj- och sänkbara arbetsbord. Utöver det har vi givetvis även mer branschspecifika och nischade arbetsbord som svetsbord, industribord och packbord. Oavsett vilket bord ni väljer ska det effektivisera ert flöde, förbättra er ergonomi och skapa möjligheter för smartare arbete. Det ska vara anpassat utifrån era krav och er verksamhet. Vår styrka är att lyssna in era behov och hjälpa er att hitta den bästa lösningen för just er arbetsplats – ibland finns lösningen i vårt standardutbud och i vissa fall krävs en kundanpassning. Vill ni veta mer om våra möjligheter? Varmt välkomna att kontakta oss!

 

Bygg en smart och ergonomisk arbetsstation med arbetsbord från WFI

Våra arbetsbord finns i många utföranden och varianter för att passa alla olika miljöer, arbetsstationer och branscher, allt från logistikflöden och lager till tyngre industri, tillverkningsindustri och offentlig verksamhet. Det kan exempelvis vara packbord, monteringsbord, avsyningsbord, kontrollrumsbord, avlastningsbord till verkstad eller arbetsbänkar av olika slag. Vi har alla möjligheter att skapa kundanpassade arbetsbord utifrån er verksamhet och era utmaningar, samt hur ni vill att ert flöde ska fungera utifrån era förutsättningar. För att ni ska kunna skapa er en bild av vårt sortiment är det en bra idé att starta med The Yelper, vår konfigurator för arbetsbord. Här kan ni bygga er unika lösning genom att välja arbetsbord utifrån funktion, storlek och modell för att sedan addera de tillbehör ni behöver under och över bordsskivan. Bygg ert arbetsbord här!

Hitta rätt arbetsbord för er industriella arbetsplats eller ert logistikflöde!

För såväl industri- som logistikmiljö har vi mängder av manuella arbetsbord och höj- och sänkbara arbetsbord, både enkla bord och varianter som är helt kompletta i sitt utförande. Vårt utbud sträcker sig från enklare modeller med en lastkapacitet på 90 kg till tyngre varianter med en lastkapacitet på 600 kg. Arbetsborden kan kompletteras med påbyggnad med allt från perforerade paneler, ledbara armar, backlister med plastbackar, hyllplan och krokar av olika slag till hurtsar och annan förvaring under bordet. Vilka möjligheter de olika arbetsborden har till påbyggnad och montering av hurtsar ser ni i vår konfigurator The Yelper när ni bygger er arbetsplatslösning. Utöver arbetsbord kan ni även upptäcka vårt utbud av lyftpelare, tillbehör, multiarbetsplatser, bordsskivor och bordsstativ. Här finns allt ni behöver för att skapa en kvalitativ bas och utgångspunkt för er framtida arbetsstation.