Capture One Catalog4006.png

Arbetsbord för pack, plock, lager, industri och kontrollrum

En arbetsplats ska vara planerad för god ergonomi och ett effektivt flöde som möjliggör att varje individ kan jobba smartare. Oavsett om ert arbetsbord står på ett industrigolv eller ett sjukhus ska det vara anpassat utifrån era krav och er verksamhet. Vår styrka är att lyssna in era behov och hjälpa er att hitta den bästa lösningen för er arbetsplats.

Ibland finns lösningen i vårt standardutbud av manuella, mobila eller höj- och sänkbara arbetsbord och i vissa fall krävs en kundanpassning. För att ni ska få en bild av ert behov kan det vara en bra idé att starta med The Yelper – vår konfigurator för arbetsbord. Där kan ni enkelt välja arbetsbord utifrån funktion, storlek och modell för att sedan addera de tillbehör ni behöver under och över bordsskivan. 

Våra arbetsbord finns i många utföranden för att passa inom olika branscher, såsom logistik, pack och plock, tyngre industri, tillverkningsindustri, elektronik och offentlig verksamhet. Det kan vara avsyningsbord, kontrollrumsbord, monteringsbord, packbord eller arbetsbänkar av olika slag. Allt utifrån varje arbetsplats unika behov.

Arbetsborden kan kompletteras med påbyggnad med allt från perforerade paneler, ledbara armar, backlister med backar, hyllplan och krokar av olika slag till hjul, hurtsar, papperskorgar och annan förvaring under bordet. Era behov matchas med passande tillbehör så att ni får de funktioner ni behöver för er arbetsplatslösning.