WFI-webb-hero-banner (3).png

Arbetsbord för pack, plock, lager, industri och kontrollrum

En arbetsplats ska vara planerad för god ergonomi och ett effektivt flöde som möjliggör att varje individ kan jobba smartare. Oavsett om ert arbetsbord står på ett industrigolv eller ett sjukhus ska det vara anpassat utifrån era krav och er verksamhet. Vår styrka är att lyssna in era behov och hjälpa er att hitta den bästa lösningen för er arbetsplats. Ibland finns lösningen i vårt standardutbud av manuella, mobila eller höj- och sänkbara arbetsbord och i vissa fall krävs en kundanpassning.

För att ni ska få en bild av ert behov kan det vara en bra idé att starta med The Yelper – vår konfigurator för arbetsbord. Där kan ni enkelt välja arbetsbord utifrån funktion, storlek och modell för att sedan addera de tillbehör ni behöver under och över bordsskivan. Och eftersom vi vill göra det enklare för andra att jobba smartare, har vi tagit fram en översikt på våra motoriserade arbetsbord. Allt för att ni ska kunna välja rätt bord utifrån era behov. En bordsguide helt enkelt! Smart va? Guiden tar er igenom alla våra bord i storleksordning – från det smidigaste till det tyngsta. Läs vår bordsguide här! 

Höj- och sänkbara arbetsbord anpassade för industriella miljöer

Våra arbetsbord finns i många utföranden för att passa inom olika miljöer och branscher, såsom logistik, pack och plock, tyngre industri, tillverkningsindustri, elektronik och offentlig verksamhet. Det kan vara avsyningsbord, kontrollrumsbord, monteringsbord, packbord eller arbetsbänkar av olika slag. Vi erbjuder även höj- och sänkbara svetsbord som går att anpassa utifrån varje enskild individ, vilket förhöjer arbetsmiljön och ökar förutsättningarna för en god ergonomi. Allt utifrån varje arbetsplats unika behov. Arbetsborden kan kompletteras med påbyggnad med allt från perforerade paneler, ledbara armar, backlister med backar, hyllplan och krokar av olika slag till hurtsar, papperskorgar och annan förvaring under bordet. Era behov matchas med passande tillbehör så att ni får de funktioner ni behöver för er arbetsplatslösning. För att få en överblick på våra tillbehör kan ni kika på vår tillbehörsguide!

För den industriella och lite mer krävande miljön har vi flera kraftfulla arbetsbord med hög lastkapacitet och stabil arbetsyta. Exempelvis vårt 4-pelarbord som klarar en belastning på 280 kg och dessutom har en stor slaglängd på 610–1270 mm, vilket gör det mycket flexibelt för höjdjusteringar. Läs mer om 4-pelarbordet och dess egenskaper här!

För såväl industri- som logistikmiljöer har vi mängder av motoriserade arbetsbord och färdiga paket som är helt kompletta i sitt utförande. Vårt utbud sträcker sig från enklare modeller med en lastkapacitet på 90 kg till tyngre varianter med en lastkapacitet på 500 kg. Vi har även ett brett spann däremellan. Är ni osäkra på vilket bord som passar er verksamhet och era behov bäst? Läs vår bordsguide som tar er igenom alla våra arbetsbord! Där hittar ni all info kring vilka standardutföranden och storlekar som finns tillgängliga till vad som går att montera under eller över bordet.

Om ni vill ha hjälp att hitta rätt är ni varmt välkomna att kontakta vårt kunniga säljteam här direkt!