Höj- och sänkbara packbord för effektiva logistikflöden

Effektivisera ert pack- eller logistikflöde tillsammans med oss på WFI! I vårt breda sortiment för arbetsstationer och specifikt inom kategorin arbetsbord finner ni flera typer av bord för olika miljöer, däribland höj- och sänkbara arbetsbord, manuella arbetsbord och packbord. Inom kategorin packbord erbjuder vi både manuella och motoriserade kompletta varianter som är speciellt sammansatta för packarbete. För när det gäller just pack- och logistikflöden krävs vissa funktioner för att arbetet ska kunna flyta på så smidigt som möjligt, exempelvis packhyllor med tillhörande avdelare och skäraggregat. Givetvis beror detta på vad som ska packas eller hanteras vid bordet, men tillgången till material och emballage ska vara enkel. Våra packbord kan därför utformas och anpassas efter just er verksamhet och ert unika flöde – för att ni ska kunna jobba lite smartare varje dag!

 

Skapa en ergonomisk arbetsstation med packbord från WFI

Samtliga våra packbord är höj- och sänkbara, vi har både manuellt justerbara och motoriserade varianter. För oss är möjligheten till höjdjustering en självklarhet framför allt med tanke på ergonomin för individen. Packborden finns i ett antal standardutföranden som dessutom kan kundanpassas med tillbehör utifrån specifika packbehov. De kompletta varianterna är framtagna av våra skickliga konstruktörer och består av olika sammansättningar av tillbehör, exempelvis hyllplan, avdelare, rullhållare och skäraggregat. Självklart kan ni även komplettera en komplett variant med fler standardtillbehör för att ytterligare spetsanpassa bordet för er verksamhet. 

Testa att bygga ert unika packbord i vår konfigurator The Yelper! I konfiguratorn kan ni enkelt utforska våra produkter och anpassa designen för just er arbetsstation. Här väljer ni själva lastkapacitet, tillbehör och de funktioner ni behöver. Bygg er lösning och återkom gärna till vårt säljteam om ni har några funderingar.

Hitta rätt packbord för er arbetsplats!

Det första ni bör tänka på för att hitta rätt packbord för er arbetsstation är om ni är i behov av ett manuellt eller motoriserat höjdjusterbart bord. Behöver ni höja och sänka bordet under arbetsdagen eller räcker det med manuell justering vid montering? Oavsett vilken variant ni väljer får ni ett bord som är tillverkat i motståndskraftigt lackerat stål som både skyddar mot slitage och korrosion, samt fungerar smutsavvisande. Som standard levereras alla våra packbord med en bordsskiva tillverkad i laminat, en allsidig bordsskiva som har en hård och reptålig yta med god beständighet mot vätskor och kemikalier. Ni kan även beställa ert packbord med en bordsskiva i annat material efter önskemål eller med ESD-anpassad bordsskiva för ESD-miljöer. Våra packbord finns i flera olika dimensioner och har varierande lastkapacitet (300-400 kg), vilket passar bäst på er arbetsplats?