Packbord för effektivt plock och pack

En arbetsstation ska vara ergonomisk och möjliggöra ett effektivt arbetsflöde, det gäller framför allt när det kommer till packbord. Våra packbord kan utformas och anpassas utifrån er verksamhet – vi brinner för att lyssna in era behov och hitta den bästa lösningen för just ert pack- och logistikflöde.

Våra packbord finns i ett antal standardutföranden men kan anpassas och byggas på med tillbehör utifrån specifika plock- och packbehov. Vi har färdigutrustade paket med pelare, hyllplan, avdelare, rullhållare och skäraggregat och självklart kan ni även utrusta packbordet med andra tillbehör för att skapa ett flöde anpassat för er verksamhet. Allt för att lösa era utmaningar på smartast och mest effektivt sätt.

Packborden finns både som manuellt justerbara och motoriserade med höj- och sänkbara varianter. Borden är tillverkade i motståndskraftigt lackerat stål som skyddar mot korrosion och slitage samtidigt som ytan blir smutsavvisande. Bordskivan är tillverkad i laminat vilket ger en hård och reptålig yta med god beständighet mot vätskor och kemikalier. Bordsskivan går även att få i andra material eller ESD-anpassad. Borden finns i flera dimensioner och med varierande lastkapacitet.

Med vårt verktyg The Yelper kan ni utforska hur våra produkter kan anpassas för just er arbetsplats. Ni kan via konfiguratorn utrusta och anpassa arbetsbord, packbord eller våra multiarbetsplatser. Testa själva!