Packbord för effektivt plock och pack

Din arbetsstation ska vara ergonomisk och möjliggöra ett effektivt arbetsflöde. Det gäller specifikt packbord. Våra packbord kan utformas och anpassas utifrån er verksamhet och era krav. Vi brinner för att lyssna in era behov och hjälpa er hitta den bästa lösningen för er arbetsplats och ert pack- och logistikflöde.

Våra packbord finns i ett antal olika standardutföranden men kan anpassas och byggas på med tillbehör utifrån för olika plock- och packbehov. Allt för att lösa er arbetsplats utmaningar på smartast och mest effektivt sätt.

Packborden finns både som manuellt justerbara och motoriserade med höj- och sänkbara varianter. Borden är tillverkade i motståndskraftigt lackerat stål som skyddar mot korrosion och slitage samtidigt som ytan blir smutsavvisande. Bordskivan är tillverkad i laminat vilket ger en hård och reptålig yta med god beständighet mot vätskor och kemikalier. Bordsskivan går även att få i andra material eller ESD-anpassad. Borden finns i flera olika dimensioner och med olika lastkapacitet.

Våra arbetsbord finns som färdigutrustade paket med pelare, hyllplan, avdelare, rullhållare och skäraggregat. Självklart kan du även utrusta packbordet med tillbehör för att möta dina särskilda behov.

Med vårt verktyg The Yelper kan du utforska hur våra produkter kan anpassas för just din arbetsplats. Du kan via konfiguratorn utrusta och anpassa arbetsbord, packbord eller våra multiarbetsplatser.