Packbord för effektiva logistikflöden

Effektivisera ert arbetsflöde tillsammans med oss på WFI! En arbetsstation bör vara utformad på ett sätt som möjliggör kvalitativ ergonomi och effektivt arbete, och kärnan i det är valet av rätt arbetsbord. För just logistik- och packflöden krävs vissa funktioner för att arbetet ska kunna fortlöpa så smidigt som möjligt, exempelvis packhyllor med tillhörande avdelare och enkel tillgång till material. Givetvis beror detta på vad som ska packas eller plockas vid bordet. Våra packbord kan därför utformas och anpassas utifrån er verksamhet och ert unika flöde – vårt jobb är helt enkelt att se till att ni kan jobba smartare!

Packborden finns i ett antal standardutföranden som dessutom kan kundanpassas med tillbehör utifrån specifika plock- och packbehov. De kompletta varianterna är framtagna av våra skickliga konstruktörer och består av olika sammansättningar, exempelvis med hyllplan, avdelare, rullhållare och skäraggregat. Självklart kan ni även utrusta en komplett variant med fler standardtillbehör för att ytterligare spetsanpassa bordet för er verksamhet.

Skapa en ergonomisk arbetsstation med våra packbord

Samtliga våra packbord är höj- och sänkbara, vi har både manuellt justerbara och motoriserade varianter. För oss är möjligheten till höjdjustering en självklarhet, framför allt med tanke på ergonomin för individen. Borden är tillverkade i motståndskraftigt lackerat stål som skyddar mot korrosion och slitage samtidigt som ytan blir smutsavvisande. Som standard levereras borden med en bordskiva tillverkad i laminat, vilket skapar en hård och reptålig yta med god beständighet mot vätskor och kemikalier. Bordsskivan går även få i andra material efter önskemål eller ESD-anpassad. Packborden finns i flera olika dimensioner och har varierande lastkapacitet (250-375 kg).

Bygg ert eget packbord i vår konfigurator The Yelper! I konfiguratorn kan ni enkelt utforska våra produkter och anpassa konstruktionen för just er arbetsplats. Här väljer ni själva lastkapacitet, tillbehör och de funktioner ni behöver. Testa att bygga er lösning direkt – och återkom gärna till vårt säljteam om ni har några funderingar!