hero_logistik_wfi.png

Arbetsstationer för industri och lager

Arbetsplatsen ska vara välfungerande både för individen som arbetar vid den och för företagets flöde i stort. Och det är exakt det som vi på WFI brinner för – att hitta lösningar för varje kunds unika behov. Vi vill skapa de bästa förutsättningarna för att såväl företaget som individen ska kunna jobba mer ergonomiskt och effektivt. Smartare helt enkelt. 

Därför har vi ett brett utbud av arbetsbord för olika typer av branscher. Allt från enkla arbetsbord till höj- och sänkbara arbetsbänkar som klarar höga krav på lastkapacitet. Vi har tunga, lätta och mobila bord, samt arbetsbord med inbyggda funktioner som våg eller bandare. Vårt system är modulärt vilket gör det enkelt att komplettera med hurtsar undertill eller hyllor och paneler ovanför. Detta gör att ni enkelt kan utrusta just er arbetsplats med tillbehör utifrån era önskemål. Skulle ni trots detta inte hitta ett bord som motsvarar era behov har vi en konstruktionsavdelning som gärna hjälper er att modifiera och ta fram lösningar som täcker era krav.

Vi har tagit fram kundunika lösningar till företag inom vitt skilda branscher och vet därmed vad som krävs för att skapa något såväl unikt som hållbart. Vi lyssnar till era behov oavsett om frågan gäller ett granskningsbord till ett sjukhus, svetsbord för lödning eller ett vinklingsbart arbetsbord för montering av elcentraler. Er utmaning blir vår utmaning – tillsammans skapar vi den bästa arbetsplatslösningen.