hero_logistik_wfi.png

Bygg smarta arbetsstationer för industri och lager

Hos oss på WFI hittar ni ett välsorterat och kvalitativt sortiment av effektiva arbetsplatslösningar för industri och lager. Här finner ni allt från förvaringslösningar och produkter för miljösäkring, men framför allt ett brett utbud av allt ni kan tänkas behöva för att bygga smarta arbetsstationer. En arbetsplats ska vara välfungerande både för individen och verksamhetens flöde ur ett större perspektiv. Och det är exakt det som vi på WFI brinner för – att hitta lösningar för varje kunds unika behov och utmaningar. Vi vill skapa de bästa förutsättningarna för att såväl individen som företaget ska kunna jobba mer ergonomiskt och effektivt varje dag. Smartare helt enkelt.

 

Arbetsstationer med ergonomi och effektivitet i fokus för alla branscher

För att ni ska kunna jobba smartare erbjuder vi allt som krävs för att skapa ergonomiska arbetsstationer för alla typer av branscher. Olika varianter av arbetsbord, däribland manuella arbetsbord och höj- och sänkbara arbetsbord, övrig utrustning som arbetsstolar och arbetsplatsmattor, hurtsar och allt som behövs för upphängning av verktyg och material. Vårt system är modulärt vilket gör det enkelt att komplettera arbetsbordet med hyllor och paneler ovanför eller hurtsar och underhyllor undertill. För oss på WFI är det viktigt att kunna erbjuda helhetslösningar som inkluderar allt som behövs för att skapa en komplett arbetsplats. Vi vet dessutom vad som krävs i form av slittålighet, effektivitet och säkerhet för att inreda miljöer som industrier och verkstäder. Utforska vårt sortiment nedan eller kontakta oss för mer information. Här kan ni också läsa mer om hur vi jobbar med ergonomi!

Kundunika arbetsstationer specifikt framtagna efter era önskemål

Vi har tagit fram kundunika lösningar till företag inom vitt skilda branscher och vet därmed vad som krävs för att skapa något såväl unikt som hållbart. Vi lyssnar till era behov oavsett om frågan gäller ett granskningsbord till arbete inom sjukvården, svetsbord för lödning eller ett vinklingsbart arbetsbord för montering av elcentraler. Med hjälp av våra kunniga konstruktörer och gedigen erfarenhet tar vi fram en arbetsstation efter era förutsättningar, krav och utmaningar. Er utmaning blir vår utmaning – tillsammans skapar vi den bästa arbetsplatslösningen för er verksamhet. Vill ni veta mer om våra möjligheter? Varmt välkomna att kontakta oss!