Påbyggnader för smarta och funktionella arbetsstationer

För att skapa en smart, ergonomisk och funktionell arbetsstation krävs inte bara ett kvalitativt arbetsbord i form av stativ och bordsskiva, utan också påbyggnad med möjligheter till förvaring och upphängning. Våra arbetsbord är utvecklade och konstruerade för att kunna kundanpassas med hjälp av olika tillbehör som monteras på perforerade pelare över bordet. Här har vi möjlighet att bygga på höjden för att skapa kompletta arbetsstationer med allt som hör därtill, exempelvis perforerade paneler, hyllplan och ledbara armar. Artiklar som i sin tur kan utökas genom att addera plastbackar, verktygskrokar eller belysning. Allt efter era egna önskemål och behov! 

 

Möjligheter till upphängning och förvaring över arbetsbordet

Efter montering av påbyggnad, perforerade pelare och mellanstag är arbetsbordet redo att kompletteras med ytterligare detaljer. Välj att addera hyllplan för förvaring av emballage, kartonger eller diverse tillbehör, perforerade paneler för upphängning av krokar och verktyg, eller ledbara armar med hållare för exempelvis tangentbord eller surfplatta. Möjligheterna och kombinationerna är oändliga då olika detaljer kan kombineras på olika sätt. Utgå från vilka funktioner ni behöver inom räckhåll, hur ni kan utföra ert arbete smartare och effektivisera just ert flöde. Vill ni ha hjälp att komma i gång är ni varmt välkomna att kontakta oss eller testa att bygga ert bord i vår konfigurator The Yelper!

Vilken typ av upphängning och förvaring behöver ni?

Vad ni ska välja för typ av tillbehör för upphängning och förvaring är helt upp till er och beror på hur ert behov ser ut. Behöver ni flera hyllplan för emballage eller placering av saker över bordet, en eller flera paneler för att kunna hänga upp verktyg eller backlister maxade med plastbackar för småsaker? Våra hyllplan är vändbara och kan placeras både rakt och vinklat på pelarna, vinklade hyllplan med raskanten framtill kan vara smart för att innehåll i exempelvis plastbackar ska synas bättre. Är det däremot upphängning på krokar som gäller har vi ett brett utbud av perforerade paneler i olika storlekar, färger och plåttjocklek. Kombinera med våra magnetkrokar eller verktygskrokar för att skapa en optimal upphängningsyta!