Smart och smidig förvaring med plastbackar

Skapa bättre förvaringsmöjligheter vid er arbetsstation med plastbackar! Om ni har byggt ett arbetsbord med påbyggnad, exempelvis med hyllplan, backlister och perforerade paneler, är plastbackar ett perfekt komplement för mindre detaljer. Här kan ni maxa förvaringen och få mer utrymme för arbete vid själva arbetsytan. Dessutom blir det enklare att sortera och skapa struktur bland allt från skruvar, muttrar och smådelar till mindre verktyg eller annat material. Plastbackarna kan både fästas på backlister eller placeras på hyllplan, beroende på hur ert behov ser ut. De är även stapelbara och kan staplas på varandra samtidigt som öppningen i fronten gör innehållet både synligt och lättåtkomligt.

 

Plastbackar för lager, industri och verkstad

Hos oss på WFI hittar ni ett välsorterat utbud av olika typer av plastbackar. Vår standardplastback rymmer fyra liter och finns i en rad färger som grå, blå, grön, rosa och gul. Använd en och samma färg för att skapa ett enhetligt intryck eller variera färgerna för att sortera olika material och smådelar. Standardvarianten är stabil och robust, och lämpar sig därför utmärkt även för krävande miljöer som lager, industrier, verkstäder eller hemmagarage. Men den passar givetvis lika bra på förskolor eller kontor. Backarna är tillverkade i polypropylen, ett material som tål både kemikalier och oljor. De blir därmed än mer anpassade för industriella miljöer.

Hitta rätt plastback eller modulback till er arbetsstation 

Utöver vårt sortiment av standardplastbackar har vi även en annan typ av modulback och lagerlåda. Dessa kommer i en mörkare grå PP-plast (polypropylen) och är därmed också tåliga mot kemikalier och oljor som förekommer i krävande miljöer. Både modulbackarna och lagerlådorna går att komplettera med grå eller transparanta avdelare, vilket gör dessa varianter lite mer passande för uppdelning av mindre delar och material. Lagerlådorna finns med antingen sex eller åtta fack och är avsedda för placering på hyllplan. Modulbackarna har däremot spår baktill för att de både ska kunna placeras på plana ytor eller hängas på upphängningslister. Hitta rätt plastback hos oss idag!