Vill du jobba med oss?

Skicka in din spontanansökan!
KARRIÄR

Bli en del av team WFI!

Är du intresserad av att jobba hos oss på WFI? Vi letar alltid efter engagerade medarbetare och tar mer än gärna emot spontanansökningar om vi inte har några lediga tjänster ute. Skicka ett mejl med din ansökan och bifogat cv samt personligt brev nedan. Vi ser fram emot att lära känna dig!
Mejla oss med din ansökan här
NY TJÄNST

Försäljningschef

Vi på WFI AB står inför en spännande resa med en tydlig internationell marknadsexpansion framför oss. Vi söker dig som vill utveckla och leda vår säljorganisation i denna expansiva fas. Vi erbjuder dig ett inspirerande uppdrag i ett marknadsledande företag med en stark framtidstro som har en stabil ägarstruktur med ett attraktivt affärserbjudande. 

Som försäljningschef kommer du att leda och utveckla vår säljorganisation med försäljning internationellt och nationellt. Vi söker dig som har erfarenhet av att framgångsrikt driva en säljorganisation i internationell miljö, gärna från försäljning av tekniska produkter på en industriell marknad. Du drivs av att göra goda affärer, är en trygg och tydlig ledare samt har en mycket god förmåga att bygga långsiktiga kundrelationer.

För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Martin Dambergs tfn +46 72 206 20 84. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Rekrytering av tjänsten görs tillsammans med Finnveden Executive.

Läs mer och sök tjänsten här!

Nyfiken på mer?

Få en inblick i vad vi gör om dagarna på våra sociala medier!