Vill du jobba med oss?

Skicka in din spontanansökan!
KARRIÄR

Bli en del av team WFI!

Är du intresserad av att jobba hos oss på WFI? Vi letar alltid efter engagerade medarbetare och tar mer än gärna emot spontanansökningar om vi inte har några lediga tjänster ute. Skicka ett mejl med din ansökan och bifogat cv samt personligt brev nedan. Vi ser fram emot att lära känna dig!
Mejla oss med din ansökan här
NY TJÄNST

Innesälj export

Vi söker nu en driven innesäljare som vill vara en del av vår tillväxtresa på exportmarknaden, med fokus på Europa och Nordamerika. Du får en nyckelroll i vår organisation där du blir länken mellan kunden och vår konstruktion/produktion/logistik i Gnosjö. Vi erbjuder dig ett inspirerande uppdrag i ett marknadsledande företag med en stark framtidstro som har en stabil ägarstruktur med ett attraktivt affärserbjudande. 

Säljavdelningen är hjärtat i vår verksamhet och här blir du en viktig del av vårt innesäljsteam. Som innesälj export har du stor påverkan på vår exportaffär. Vi söker därför dig som är målinriktad, lösningsorienterad och prestigelös. Du har ett starkt driv, trivs i ett högt tempo och kan hantera många uppgifter samtidigt. Som person är du social, relationsskapande och lyhörd. Du motiveras av att skapa resultat och samarbeta tillsammans med både kunder och kollegor. Eftersom vi finns på en internationell marknad är kravet att du behärskar svenska, engelska och tyska i såväl tal som skrift. 

För mer information är du välkommen att kontakta Johan, VD och försäljningschef, på +46 (0) 70 268 27 11. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Skicka din ansökan till: johan@wfiab.se.

Läs mer och skicka din ansökan här!
NY TJÄNST

Försäljningschef

Vi på WFI AB står inför en spännande resa med en tydlig internationell marknadsexpansion framför oss. Vi söker dig som vill utveckla och leda vår säljorganisation i denna expansiva fas. Vi erbjuder dig ett inspirerande uppdrag i ett marknadsledande företag med en stark framtidstro som har en stabil ägarstruktur med ett attraktivt affärserbjudande. 

Som försäljningschef kommer du att leda och utveckla vår säljorganisation med försäljning internationellt och nationellt. Vi söker dig som har erfarenhet av att framgångsrikt driva en säljorganisation i internationell miljö, gärna från försäljning av tekniska produkter på en industriell marknad. Du drivs av att göra goda affärer, är en trygg och tydlig ledare samt har en mycket god förmåga att bygga långsiktiga kundrelationer.

För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Martin Dambergs tfn +46 72 206 20 84. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Rekrytering av tjänsten görs tillsammans med Finnveden Executive.

Läs mer och sök tjänsten här!

Nyfiken på mer?

Få en inblick i vad vi gör om dagarna på våra sociala medier!