Skapa en ergonomisk arbetsstation med ledbara armar

Förbättra ergonomin, flexibiliteten och funktionaliteten vid er arbetsstation med ledbara armar! Ledbara armar är perfekt för tillbehör som med fördel kan placeras ut med sidorna av ett arbetsbord och justeras efter individuella preferenser. De kan enkelt fällas intill bordet, dras ut till sidan eller närmare den som utför arbetsuppgifterna. Armarna monteras på de perforerade pelarna som monteras på arbetsbordet och det går givetvis att använda sig utav flera olika armar på samma bord. Ergonomiskt och enkelt. I vårt sortiment finner ni ett stort urval av smarta tillbehör för olika varianter av gasfjäderarmar. Vilken typ passar bäst vid er arbetsplats?

 

Flexibla gasfjäderarmar med hyllor, plastbackslister och perforerade paneler

Samtliga våra ledbara armar bygger på stabila gasfjäderarmar, vi har två olika basvarianter där den ena har en lastkapacitet på 8 kg och den andra klarar upp till 15 kg (HD). Den lättare varianten kan förlängas med en extraled och därefter kan båda kompletteras med olika typer av tillbehör beroende på vilken arm ni har valt. Välj mellan allt från hållare till surfplatta och dokumenthållare till hyllor, plastbackslister och perforerade paneler. Armarna är enkla att justera under arbetets gång samtidigt som de är riktigt stabila och robusta. Alla våra gasfjäderarmar är kompatibla med vesafäste 75x75 samt 100x100 mm, har ställbar tilt och inbyggt kabelhanteringssystem. 

Vilken typ av tillbehör adderar ni på er ledbara arm?

Ledbara armar ökar flexibiliteten och rörligheten vid arbetsstationen genom att man enkelt kan dra till sig eller skjuta ifrån sig armen med de olika applikationerna vid arbetsbordet. Vad ni väljer att addera för tillbehör på er ledbara arm är helt upp till er och era behov. Vi har ett brett sortiment av tillbehör med allt från dokumenthållare, tangentbordshållare och hållare för surfplatta till skärmfäste, hyllplan och perforerade paneler. Våra gasfjäderarmar har även ett inbyggt kabelhanteringssystem och kapacitet till att hantera skärmar 17¨- 32¨.