Miljösäkring för framtidens industrier och arbetsplatser

Hur arbetar ni med miljösäkring på er arbetsplats idag? Aktivt och medvetet arbete med miljösäkring är inte bara viktigt för verksamheten i stort, utan går hela vägen ner till individnivå. För att det ska fungera genom hela ledet krävs rätt produkter till rätt plats. Vi på WFI har arbetat med miljösäkring av industriella arbetsplatser sedan start och vet vad som krävs för att skapa en säker arbetsmiljö. Precis därför har vi ett brett sortiment av produkter som garanterar kvalitativ miljösäkring – både för materialen som hanteras och individen!
 

Miljösäkra er industriella arbetsplats med produkter från WFI 

I vårt sortiment av miljösäkring hittar ni allt för er avfallshantering och kemikalieförvaring, samt ytterligare lösningar som krävs för att ökad säkerhet. När det gäller hantering av skadligt avfall, kemikalier och oljor är det viktigt att dessa sorteras, förvaras och förflyttas på ett säkert sätt. Vid industriell avfallshantering och kemikalieförvaring blir det därmed helt avgörande med kvalitativa lösningar. Lösningar som effektiviserar hanteringen och håller både nu och i framtiden. Våra produkter är framtagna för att underlätta ert arbete och göra det enklare för er att hantera de risker som finns, såväl tryggare som smartare.

Säker avfallshantering och kemikalieförvaring 

När ni utforskar vårt utbud inom miljösäkring är det betydelsefullt att ni utgår från den centrala frågan: vilket material ska ni hantera och förvara? Är det flytande material som kemikalier eller fasta material som emballage, metall eller trä? Olika typer av material eller avfall kräver olika typer av lösningar. Som sagt, rätt produkt till rätt plats. Inom avfallshantering finner ni exempelvis mindre typer av sopkärl, medan inom kemikalieförvaring erbjuds större varianter av uppsamlingskärl och pallställ. Vi har givetvis även ett flertal typer av CE-märkta tippcontainers. Samtliga varianter är tillverkade i slittåliga material anpassade för att användas i mer krävande miljöer som industrier och verkstäder. Oavsett vilken omfattning som krävs på er arbetsplats har vi en lösning för er – varmt välkomna att kontakta oss!