tippcontainer_wfi.png

Tippcontainer och tipplådor för smartare avfallshantering

Förenkla och effektivisera er materialhantering med containers från oss på WFI! Vi erbjuder både tippcontainers och bottentömmande varianter – dessutom i flera modeller, kvaliteter och storlekar. Samtliga tillverkade i en stabil konstruktion i helsvetsad stålplåt, CE-märkta och klassificerade för belastningskapacitet. Utöver ett välsorterat sortiment av grundprodukten har vi även ett brett utbud av tillbehör med allt från distansklackar och hjulsatser till miljödekaler, höga lock och plana lock.

Kika på alla våra tillbehör till tippcontainers eller hela vårt utbud inom miljösäkring!

Tippcontainer med hjul eller tippcontainers i olika färger, vi har ett brett utbud!

Våra tippcontainers kommer i två olika varianter: basic och standard. Basic lämpar sig bäst för lättare typer av sortering och avfall som emballage, kartong, wellpapp eller plast. Standardmodellerna passar däremot bättre för tyngre avfall som metallskrot och träavfall. Innan ni väljer tippcontainer är det därför bra att ni vet vilken typ av gods ni har för avsikt att hantera. Lastkapaciteten kan variera även om volymen på två containers är densamma, exempelvis på grund av materialtjocklek. Därför har vi ett brett utbud av olika modeller som är anpassade för olika sorters gods. För att komplettera vårt sortiment erbjuder vi även bottentömmande containers som passar perfekt för enkel tömning då hela botten öppnas upp, samt lågbyggda containers

På WFI vill vi att andra ska jobba smartare och erbjuder därför vår tippcontainer i standardvarianten i olika färger, för att fler företag ska kunna underlätta sin källsortering. Färger som finns tillgängliga är blå, grå, grön, röd och orange. Dessa färger finns även på våra etiketter/dekaler för avfallsbehållare. Grå står för metall, grön för glas, röd för miljöfarligt gods och orange för brännbart avfall.

Behöver ni andra typer av lösningar för er miljösäkring? Vi har effektiva produkter för både kemikalieförvaring och avfallshantering.