Bygg er arbetsplats med vår onlinekonfigurator Bygg er lösning!

Effektiva arbetsplatslösningar för industri och lager

WFI utvecklar och säljer arbetsplatslösningar som förbättrar företags flöden och framgång. Genom att tillhandahålla ett koncept av arbetsplatsinredning med fokus på höj- och sänkbara arbetsbord för industri och lager hjälper vi företag att skapa effektivare flöden, packa fler paket och hantera mer gods. Jobba smartare helt enkelt.

Vill du få de senaste nyheterna från WFI?

Ja, tack!
NYHET

Nu uppgraderar vi våra motoriserade arbetsbord!

Stabilare stativ och ökad lastkapacitet, samma steglösa höjdjustering och smarta möjligheter till påbyggnad. Nu nylanserar vi två av våra bäst sålda motoriserade arbetsbord, W250 blir W300 och W375 blir W400. De nya borden bygger på ett bordsstativ tillverkat i pulverlackerat stål som är utvecklat från vårt tidigare W375-bord och nu har uppgraderats med högre lyftkraft. Båda borden är riktigt stabila och passar lika bra för krävande industrimiljöer som smarta logistikflöden.
Utforska våra nya arbetsbord!
WFI YELP

Ni beställer, vi monterar!

Vi utökar vårt koncept WFI Yelp med ytterligare ett erbjudande: montering. Vårt mål är alltid att göra det enklare för andra att jobba smartare, därför vill vi givetvis se till att ni får alla produkter på plats efter order. Tjänsten är enkel. Ni beställer hem de arbetsstationer som ni behöver för att effektivisera ert flöde och vi hjälper till med montering i era lokaler. Våra skickliga montörer ser till att ni kan komma i gång snabbare med er verksamhet, samtidigt som ni slipper tänka på skruvar eller monteringsanvisningar. Låter det intressant? Snacka med vårt säljteam vid order!
Mer information? Kontakta oss direkt!
NYHET

Motoriserat svetsbord för industrier och verkstäder

Vi inleder det nya året med att utöka vårt utbud av svetsbord! Den nya varianten bygger på kraftfulla lyftpelare och en riktad stålskiva med 28 mm / 100 mm cc hålbild för snabbtvingar. Svetsbordet är dessutom utrustat med ställbara fötter som bidrar till att det står stabilt även på ojämna industrigolv. Ett funktionellt och rejält bord som passar alla industrier och verkstäder.
Upptäck vårt nya svetsbord!

Något av det viktigaste för oss var möjligheten att kunna höja och sänka arbetsstationerna. I många av våra celler ska operatören gå mellan en stående och sittande position vid varje rotation och därför var det ett centralt krav från vår sida. Borden som vi har implementerat tillsammans med WFI är smidiga att justera, vilket har förhöjt både ergonomin och flexibiliteten. 

Malin Sundqvist, Lean Leader 3M
Läs hela caset här!
TEAM WFI

Rasmus Möller, utesäljare: ”WFI är ett företag som, precis som jag, hela tiden vill framåt”

Under hösten 2022 expanderade team WFI med flera nya medarbetare, där även säljavdelningen fick ett nytt tillskott i form av Rasmus Möller. Rasmus kommer senast från ett bolag där han genomförde en intern utvecklingsresa, från montör till teamledare och sist utesäljare. En roll han kände sig hemma i från start – och nu fortsätter sträva framåt inom på WFI!
Lär känna vår utesäljare Rasmus!

Lär känna våra medarbetare och branschen!

Fler nyheter
Skapa er unika arbetsstation direkt online

Designa ert eget arbetsbord

För att underlätta ert val av arbetsstation har vi en onlinekonfigurator, The Yelper, där ni enkelt kan bygga er egen arbetsstation, multiarbetsplats eller ert eget packbord. Vad är viktigast för ert företag, vilka krav ställer ni på komfort och flexibilitet? I guiden kan ni enkelt växla mellan våra olika bordsmodeller. Lägga till hurtsar, perforerade paneler, upphängning och tillbehör och flytta runt dem i realtid. Slutligen kan ni få en sammanfattning av alla produkter som ingår i konfigurationen och skicka en offertförfrågan. Smidigt va?

Testa The Yelper!

wfi_sverige

Lär känna team WFI, ta del av nyheter och se tips kring våra artiklar först av alla!