Bygg er arbetsplats med vår onlinekonfigurator Bygg er lösning!

Effektiva arbetsplatslösningar för industri och lager

WFI utvecklar och säljer arbetsplatslösningar som förbättrar företags flöden och framgång. Genom att tillhandahålla ett koncept av arbetsplatsinredning med fokus på höj- och sänkbara arbetsbord för industri och lager hjälper vi företag att skapa effektivare flöden, packa fler paket och hantera mer gods. Jobba smartare helt enkelt.

Vill du få de senaste nyheterna från WFI?

Ja, tack!
WFI YELP

Vi skapar framtidens arbetsplatser med ett ergonomiskt helhetstänk

Vårt sortiment av arbetsplatsinredning grundar sig i ett ergonomiskt tänk, där målet är att skapa kompletta arbetsstationer med varje liten detalj som krävs. Varje individ ska kunna arbeta i ett flexibelt flöde – med arbetsyta i rätt höjd, verktyg lättillgängliga, kvalitativ belysning samt avlastande sittplatser och underlag. Här visar vi ett urval av våra produkter inom respektive kategori för att inspirera till ett ergonomiskt helhetstänk på framtidens arbetsplatser.
Inspireras av vårt utbud inom ergonomisk arbetsplatsinredning!
NYHET

Upptäck Homeworx utbud av garageinredning hos WFI

Vi presenterar en helt ny produktkategori i vårt sortiment – garage och verkstad! Inom det här segmentet hittar ni allt för både garage och verkstad, som garageinredning, garageförvaring, garageutrustning och verktygsvagnar. Produkterna säljs under varumärket Homeworx som erbjuder en värld av ordning och redskap för såväl hemmafixare som företag. Upptäck Homeworx välsorterade utbud av praktiska lösningar och skapa de bästa förutsättningarna för framtida projekt, nu live hos oss på WFI.
Läs mer om vår nya kategori garage och verkstad!
WFI YELP

Se vår livestream med tema ergonomi i efterhand!

Häng med på vår första livesända produktlansering! Här träffar du vår produktchef Fredrik och marknadskommunikatör Sanna som under 40 minuter snackar ergonomi och visar upp våra produktnyheter inom temat. Utöver en rundtur i vårt showroom i Gnosjö får du även ta del av expertkunskap från fysioterapeuten Fanny som belyser vikten av ergonomisk arbetsplatsinredning för individen. Välkommen till WFI YELP TALKS!
Lär dig mer om vårt ergonomiska sortiment!
NYHET

Motoriserat arbetsbord för kontrollrum samt operatörs- eller granskningsarbete

Vi lanserar ett nytt mångsidigt arbetsbord! Bordet har svängd yta för optimal användning och fungerar utmärkt som kontrollrumsbord, operatörsbord eller granskningsbord. Finns tillgängligt både som komplett bord med påbyggnad och belysning inkluderat, samt som enkelt bord med valfria tillbehör.
Läs mer om vårt nya kontrollrumsbord!

NYHETER

Något av det viktigaste för oss var möjligheten att kunna höja och sänka arbetsstationerna. I många av våra celler ska operatören gå mellan en stående och sittande position vid varje rotation och därför var det ett centralt krav från vår sida. Borden som vi har implementerat tillsammans med WFI är smidiga att justera, vilket har förhöjt både ergonomin och flexibiliteten. 

Malin Sundqvist, Lean Leader 3M
Läs hela caset här!
TEAM WFI

Filippa, ekonomichef: ”Det ska bli spännande att ta sig an den här nya utmaningen på ett företag som WFI”

För omkring två månader sedan, den 25 mars, välkomnade team WFI ett nyförvärv till gänget i form av Filippa Ingelsten. Filippa kommer senast från revisionsbranschen där hon har arbetat under de senaste åtta åren och går nu från redovisningssidan över till rollen som ekonomichef. Ett nytt kliv i karriären som hon beskriver både som utmanande och spännande.
Lär känna Filippa!

Lär känna våra medarbetare och branschen!

Fler nyheter
Skapa er unika arbetsstation direkt online

Designa ert eget arbetsbord

För att underlätta ert val av arbetsstation har vi en onlinekonfigurator, The Yelper, där ni enkelt kan bygga ert unika arbetsbord eller packbord. Vad är viktigast för ert företag, vilka krav ställer ni på komfort och flexibilitet? I guiden kan ni enkelt växla mellan våra olika bordsmodeller. Lägga till hurtsar, perforerade paneler, upphängning och tillbehör och flytta runt dem i realtid. Slutligen kan ni få en sammanfattning av alla produkter som ingår i konfigurationen och skicka en offertförfrågan. Smidigt va?

Testa The Yelper!

Nyfiken på att besöka vårt showroom i Gnosjö?

Skicka din förfrågan om att boka ett möte!

wfi_sverige

Lär känna team WFI, ta del av nyheter och se tips kring våra artiklar först av alla!