Bygg er arbetsplats med vår onlinekonfigurator Bygg er lösning!

Effektiva arbetsplatslösningar för industri och lager

WFI utvecklar och säljer arbetsplatslösningar som förbättrar företags flöden och framgång. Genom att tillhandahålla ett koncept av arbetsplatsinredning med fokus på höj- och sänkbara arbetsbord för industri och lager hjälper vi företag att skapa effektivare flöden, packa fler paket och hantera mer gods. Jobba smartare helt enkelt.

Vill du få de senaste nyheterna från WFI?

Ja, tack!
NYHET

Nu uppgraderar vi våra motoriserade arbetsbord!

Stabilare stativ och ökad lastkapacitet, samma steglösa höjdjustering och smarta möjligheter till påbyggnad. Nu nylanserar vi två av våra bäst sålda motoriserade arbetsbord, W250 blir W300 och W375 blir W400. De nya borden bygger på ett bordsstativ tillverkat i pulverlackerat stål som är utvecklat från vårt tidigare W375-bord och nu har uppgraderats med högre lyftkraft. Båda borden är riktigt stabila och passar lika bra för krävande industrimiljöer som smarta logistikflöden.
Utforska våra nya arbetsbord!
WFI YELP

Montera enklare med våra monteringsvideor

I samband med lanseringen av våra nya motoriserade arbetsbord, W300 och W400, introducerar vi även en helt ny typ av rörligt material på våra produkter. Monteringsvideos där ni steg för steg kan följa monteringsanvisningarna visuellt. Enkelt, lättillgängligt och smart. I nuläget har vi tillhörande monteringsvideos till våra motoriserade arbetsbord W90, W200, W300 och W400, samt en video som visar montering av påbyggnad och tillbehör. Tryck på play och montera enklare med oss!
Se samtliga monteringsvideor!
NYHET

Stabila lyftpelare med hög lastkapacitet (upp till 10000N)

Nu erbjuder vi ett ännu bredare sortiment av lyftpelare för alla branscher och arbetsplatser! Sortimentet bygger på ett välsorterat standardutbud av lyftpelare som kan beställas direkt, men vi kan även skräddarsy kundunika lösningar med alla de anpassningar som ni behöver. Samtliga varianter är stabila, tystgående, glidlagrade och underhållsfria.
Läs mer om det nya sortimentet!

Något av det viktigaste för oss var möjligheten att kunna höja och sänka arbetsstationerna. I många av våra celler ska operatören gå mellan en stående och sittande position vid varje rotation och därför var det ett centralt krav från vår sida. Borden som vi har implementerat tillsammans med WFI är smidiga att justera, vilket har förhöjt både ergonomin och flexibiliteten. 

Malin Sundqvist, Lean Leader 3M
Läs hela caset här!
TEAM WFI

Wille, lagerarbetare och montör: ”monteringen är riktigt intressant, både bygg- och produktmässigt”

Från att inledningsvis arbeta via bemanning, till att bli anställd på WFI och senare bredda sin roll inom fler arbetsområden. William (Wille) Sperring påbörjade sin resa på företaget år 2017 och har sedan dess gått från enbart lagerarbete till att jobba mer och mer med montering. En utveckling han beskriver som spännande och rolig – framför allt då både byggprocessen och produkterna som sådana intresserar honom. Numera arbetar Wille både som lagerabetare och montör, där plockarbete till samarbetspartners och montering av kundprojekt står i fokus.
Lär känna Wille!

Lär känna våra medarbetare och branschen!

Fler nyheter
Skapa er unika arbetsstation direkt online

Designa ert eget arbetsbord

För att underlätta ert val av arbetsstation har vi en onlinekonfigurator, The Yelper, där ni enkelt kan bygga er egen arbetsstation, multiarbetsplats eller ert eget packbord. Vad är viktigast för ert företag, vilka krav ställer ni på komfort och flexibilitet? I guiden kan ni enkelt växla mellan våra olika bordsmodeller. Lägga till hurtsar, perforerade paneler, upphängning och tillbehör och flytta runt dem i realtid. Slutligen kan ni få en sammanfattning av alla produkter som ingår i konfigurationen och skicka en offertförfrågan. Smidigt va?

Testa The Yelper!

wfi_sverige

Lär känna team WFI, ta del av nyheter och se tips kring våra artiklar först av alla!