Bygg er arbetsplats med vår onlinekonfigurator Bygg er lösning!

Effektiva arbetsplatslösningar för industri och lager

WFI utvecklar och säljer arbetsplatslösningar som förbättrar företags flöden och framgång. Genom att tillhandahålla ett koncept av arbetsplatsinredning med fokus på höj- och sänkbara arbetsbord för industri och lager hjälper vi företag att skapa effektivare flöden, packa fler paket och hantera mer gods. Jobba smartare helt enkelt.

Vill du få de senaste nyheterna från WFI?

Ja, tack!
NYHET

Besök oss på Logistics & Automation 4-5 oktober

Äntligen är det dags för mässa igen! I oktober, närmare bestämt datumen 4–5, kan ni besöka oss på Logistics & Automation 2023 på Kistamässan i Stockholm. En mötesplats framtagen för att visa den senaste tekniken inom intralogistik och effektiv logistik. Här kommer vi inte bara att visa upp några av våra nya produkter, utan givetvis också visa visuellt hur vi kan bygga smarta logistikflöden för alla framtidens arbetsplatser. Vårt skickliga säljteam finns på plats för att svara på frågor, lösa just era utmaningar och skapa möjligheter för att ni ska kunna jobba smartare. Nyfikna? Vi ses 4-5 oktober i monter H:10!
Registrera dig och få din kostnadsfria biljett!
NYHET

Ergonomiskt vinklingsbord för monteringsarbete

Monteringsarbete som kräver olika höjder, vinklar och arbetspositioner? Nu välkomnar vi ett nytt tillskott bland våra motoriserade arbetsbord, vinklingsbordet. Vårt nya vinklingsbord bygger på vårt premiumbord W400, har en lastkapacitet på hela 400 kg och är motoriserat höj- och sänkbart.
Läs mer om vinklingsbordet!
WFI YELP

Montera enklare med våra monteringsvideor

I samband med lanseringen av våra nya motoriserade arbetsbord, W300 och W400, introducerar vi även en helt ny typ av rörligt material på våra produkter. Monteringsvideos där ni steg för steg kan följa monteringsanvisningarna visuellt. Enkelt, lättillgängligt och smart. I nuläget har vi tillhörande monteringsvideos till våra motoriserade arbetsbord W90, W200, W300 och W400, samt en video som visar montering av påbyggnad och tillbehör. Tryck på play och montera enklare med oss!
Se samtliga monteringsvideor!
NYHET

Stabila lyftpelare med hög lastkapacitet (upp till 10000N)

Nu erbjuder vi ett ännu bredare sortiment av lyftpelare för alla branscher och arbetsplatser! Sortimentet bygger på ett välsorterat standardutbud av lyftpelare som kan beställas direkt, men vi kan även skräddarsy kundunika lösningar med alla de anpassningar som ni behöver. Samtliga varianter är stabila, tystgående, glidlagrade och underhållsfria.
Läs mer om det nya sortimentet!

Något av det viktigaste för oss var möjligheten att kunna höja och sänka arbetsstationerna. I många av våra celler ska operatören gå mellan en stående och sittande position vid varje rotation och därför var det ett centralt krav från vår sida. Borden som vi har implementerat tillsammans med WFI är smidiga att justera, vilket har förhöjt både ergonomin och flexibiliteten. 

Malin Sundqvist, Lean Leader 3M
Läs hela caset här!
TEAM WFI

Henrik, grundare och tekniskt ansvarig: ”Sedan vi startade WFI år 2004 har drivkraften alltid varit att växa”

Från två personer till ett företag på 25 anställda. Det är den kortfattade versionen kring vad som har hänt under de senaste, nästan, 20 åren. Hela resan innefattar givetvis mer än så. År 2004 startade Henrik Johansson och Johan Svensson upp WFI AB, till en början som inhyrda på 100 m2 hos en plåtleverantör i Gnosjö. Efter ett drygt halvår gick flytten till Lidängsvägen 5 där verksamheten finns kvar än idag, i lokaler som har byggts ut tre gånger sedan dess. WFI har expanderat kontinuerligt i takt med kunder och produkter – och tillväxt har alltid varit drivkraften.
Lär känna Henke!

Lär känna våra medarbetare och branschen!

Fler nyheter
Skapa er unika arbetsstation direkt online

Designa ert eget arbetsbord

För att underlätta ert val av arbetsstation har vi en onlinekonfigurator, The Yelper, där ni enkelt kan bygga er egen arbetsstation, multiarbetsplats eller ert eget packbord. Vad är viktigast för ert företag, vilka krav ställer ni på komfort och flexibilitet? I guiden kan ni enkelt växla mellan våra olika bordsmodeller. Lägga till hurtsar, perforerade paneler, upphängning och tillbehör och flytta runt dem i realtid. Slutligen kan ni få en sammanfattning av alla produkter som ingår i konfigurationen och skicka en offertförfrågan. Smidigt va?

Testa The Yelper!

wfi_sverige

Lär känna team WFI, ta del av nyheter och se tips kring våra artiklar först av alla!