Bygg er arbetsplats med vår onlinekonfigurator Bygg er lösning!

Effektiva arbetsplatslösningar för industri och lager

WFI utvecklar och säljer arbetsplatslösningar som förbättrar företags flöden och framgång. Genom att tillhandahålla ett koncept av arbetsplatsinredning med fokus på höj- och sänkbara arbetsbord för industri och lager hjälper vi företag att skapa effektivare flöden, packa fler paket och hantera mer gods. Jobba smartare helt enkelt.

WFI YELP

A box with bright thoughts

Yellow + help = yelp. Grunden till vårt koncept WFI Yelp som blir det där lilla extra mellan vår faktiska produkt och er som kund. I detta fall, en smart box som innehåller allt ni behöver för att montera era arbetsbord från oss. Verktyg som bidrar till enkelhet. Till vissa bord ingår den lilla gula lådan i paketet, i annat fall kan ni beställa den via länken nedan. Vi finns där hela vägen från beställning, till leverans och montering.
Beställ boxen!
Skapa er unika arbetsstation direkt online

Designa ert eget arbetsbord

För att underlätta ert val av arbetsstation har vi en onlinekonfigurator, The Yelper, där ni enkelt kan bygga er egen arbetsstation, multiarbetsplats eller ert eget packbord. Vad är viktigast för ert företag, vilka krav ställer ni på komfort och flexibilitet? I guiden kan ni enkelt växla mellan våra olika bordsmodeller. Lägga till hurtsar, perforerade paneler, upphängning och tillbehör och flytta runt dem i realtid. Slutligen kan ni få en sammanfattning av alla produkter som ingår i konfigurationen och skicka en offertförfrågan. Smidigt va?
Testa The Yelper!
Välj rätt bord utifrån era behov med hjälp av vår bordsguide! Guiden tar er igenom alla våra motoriserade arbetsbord i storleksordning – från det smidigaste till det tyngsta.

Jobba smartare med rätt arbetsbord

Läs och ladda ner vår bordsguide!

Vill du få de senaste nyheterna från WFI?

Ja, tack!
Välj rätt tillbehör till ert arbetsbord med vår tillbehörsguide! Här finns det möjligheter att bygga både under och över bordet – och vi är säkra på att det finns lösningar som kan effektivisera just er verksamhet. Testa själva!

Bygg smartare flöden med rätt tillbehör

Läs och ladda ner vår tillbehörsguide!
NYHET

Komplett laddningsstation för industrier och arbetsplatser

Vi introducerar en ny typ av produktkategori inom säkerhet: truckladdning! Ett sortiment av kompletta stationer och tillbehör som gör det enkelt att skapa en tydlig plats för laddning och viktig säkerhetsutrustning. Perfekt för industrier och arbetsplatser som vill höja såväl effektiviteten som säkerheten.
Läs mer om vår laddningsstation!
TEAM WFI

Goran Seckovic, ansvarig för inkommande leveranser: ”Kollegorna blir som en stor familj”

När Goran Seckovic kom från Montenegro till Sverige dröjde det inte länge innan han kom i kontakt med WFI AB. Något som idag är omkring 15 år sedan. Under alla dessa år har han arbetat ute på lagret, kört runt på olika pallar och framför allt, varit en självklar del av WFI-familjen. Sedan omkring sex år tillbaka är han ytterst ansvarig för företagets inleveranser – och beskriver gänget på jobbet som mest avgörande för åren som passerat.
Lär känna Goran!
NYHET

Vi expanderar vår populära W200-serie av motoriserade arbetsbord!

Vi lanserar hela åtta nya varianter av vårt W200-bord! Lanseringen består av två enkla bord, två med påbyggnad och fyra kompletta paket. Här har vi ett riktigt bra motoriserat ”mellanbord” som lämpar sig bäst till enklare arbeten som montering och packning. Samtliga bord i den här serien har en lastkapacitet på 200 kg fördelad vikt och kommer givetvis i våra nya fräscha färger. Perfekt för logistikflödet, en nättare verkstadsplats eller packstationen.
Läs mer om W200-serien här!
NYHET

Flexibel underhylla för motoriserade arbetsbord

Ta tillvara på förvaringsutrymmet under arbetsbordet med vår nya underhylla! En smart konstruktion utgör basen till fyra kompletta varianter med olika typer av inredning. Samtliga består av konsoler som monteras på ramen under bordet och fullt utdragbara hyllplan med expansioner. Hyllplanen går även att komplettera med lådfronter för att skapa en annan typ av förvaring – smart och enkelt.
Läs mer om konstruktionen och detaljerna!

Lär känna våra medarbetare och branschen!

Fler nyheter
NYHET

FIFO-vagn för effektiva industriflöden

Vi utökar vårt sortiment av smarta, flexibla och stabila vagnar med en FIFO-vagn! Vagnen bygger på samma stomme som våra större kartongvagnar, men i stället för hyllplan är den utrustad med ett flow rack-system byggt på rullister. Enligt FIFO-modellen fyller ni enkelt på med backar eller kartonger från baksidan av vagnen och plockar materialet från framsidan. Samma rullister går även att vända på för att skapa en returbana där de tomma backarna går tillbaka. Perfekt för industriflöden med många smådelar eller förpackningar!
Mer detaljer om vagnen!
Produktutvecklaren och designern Charlie Styrbjörn berättar om tanken bakom våra motoriserade arbetsbord – MW250, MW375 och MW500.

Så skapades vår bordsserie – en unik serie att växa med

Spela upp filmen