Bygg er arbetsplats med vår onlinekonfigurator Bygg er lösning!

Effektiva arbetsplatslösningar för industri och lager

WFI utvecklar och säljer arbetsplatslösningar som förbättrar företags flöden och framgång. Genom att tillhandahålla ett koncept av arbetsplatsinredning med fokus på höj- och sänkbara arbetsbord för industri och lager hjälper vi företag att skapa effektivare flöden, packa fler paket och hantera mer gods. Jobba smartare helt enkelt.

Vill du få de senaste nyheterna från WFI?

Ja, tack!
NYHET

Besök oss på LogiMAT 2024 i Stuttgart, 19–21 mars!

Äntligen dags för mässa! Vi är glada över att kunna meddela att vi återigen tar plats på LogiMAT i Stuttgart. Europas största och branschledande mässa för logistiklösningar och processledning – i år med fokus på hållbarhet, AI och ergonomi. Varmt välkommen att besöka vår monter för att diskutera smarta arbetsplatslösningar och utforska vårt sortiment, där vi vill inspirera till ett ergonomiskt helhetstänk kring framtidens arbetsplatser. Du hittar vårt säljteam i hall 3, monter 3F11. Vi ses i Stuttgart 19–21 mars!
Läs mer och boka dina biljetter här!
NYHET

Manuellt svetsbord med riktad stålskiva och stabila benbockar

Vårt sortiment av svetsbord kompletteras med en ny variant! Ett rejält manuellt svetsbord som är en kombination av våra två tidigare varianter, med stabila benbockar från vårt manuella lödbord och riktad stålskiva från vårt motoriserade svetsbord. Lastkapacitet? 400 kg! Ett perfekt alternativ för industrier och verkstäder som är ute efter ett manuellt och stabilt svetsbord.
Inspireras av möjligheterna med vårt nya svetsbord!
WFI YELP

Montera enklare med våra monteringsvideor

I samband med lanseringen av våra nya motoriserade arbetsbord, W300 och W400, introducerar vi även en helt ny typ av rörligt material på våra produkter. Monteringsvideos där ni steg för steg kan följa monteringsanvisningarna visuellt. Enkelt, lättillgängligt och smart. I nuläget har vi tillhörande monteringsvideos till våra motoriserade arbetsbord W90, W200, W300 och W400, samt en video som visar montering av påbyggnad och tillbehör. Tryck på play och montera enklare med oss!
Se samtliga monteringsvideor!
NYHET

Nya kompletta verkstadsskåp med utdragbara paneler

Vårt sortiment av kompletta verkstadsskåp expanderar! Vi adderar nu två nya varianter (komplett G och komplett H) som båda är inredda med vårt helt nya tillbehör – utdragbar perforerad panel. De utdragbara panelerna är optimala för kompakt och kraftfull verktygsupphängning i ett låsbart utrymme. Panelerna har en lastkapacitet på 50 kg/panel och vår standardperforering som passar alla våra upphängningskrokar. Verkstadsskåp komplett H har även fem hyllplan i sin inredning. Total lastkapacitet är 500 kg.
Utforska vårt nya tillbehör till verkstadsskåp!

NYHETER

Något av det viktigaste för oss var möjligheten att kunna höja och sänka arbetsstationerna. I många av våra celler ska operatören gå mellan en stående och sittande position vid varje rotation och därför var det ett centralt krav från vår sida. Borden som vi har implementerat tillsammans med WFI är smidiga att justera, vilket har förhöjt både ergonomin och flexibiliteten. 

Malin Sundqvist, Lean Leader 3M
Läs hela caset här!
TEAM WFI

Edith, innesäljare: ”Som ny i gänget har jag blivit väldigt fint välkomnad in i gemenskapen”

Team WFI introducerar ett nytt tillskott till säljavdelningen på kontoret i Gnosjö, Edith Nilenfors! Edith genomförde sin gymnasiepraktik under ekonomiprogrammet på WFI AB våren 2022 och har nu hittat tillbaka till företaget, numera i rollen som innesäljare. Hon beskriver den första tiden som både utvecklande och lärorik – men lyfter framför allt fram välkomnandet in i gemenskapen.
Lär känna vår innesäljare Edith!

Lär känna våra medarbetare och branschen!

Fler nyheter
Skapa er unika arbetsstation direkt online

Designa ert eget arbetsbord

För att underlätta ert val av arbetsstation har vi en onlinekonfigurator, The Yelper, där ni enkelt kan bygga er egen arbetsstation, multiarbetsplats eller ert eget packbord. Vad är viktigast för ert företag, vilka krav ställer ni på komfort och flexibilitet? I guiden kan ni enkelt växla mellan våra olika bordsmodeller. Lägga till hurtsar, perforerade paneler, upphängning och tillbehör och flytta runt dem i realtid. Slutligen kan ni få en sammanfattning av alla produkter som ingår i konfigurationen och skicka en offertförfrågan. Smidigt va?

Testa The Yelper!

Nyfiken på att besöka vårt showroom i Gnosjö?

Skicka din förfrågan om att boka ett möte!

wfi_sverige

Lär känna team WFI, ta del av nyheter och se tips kring våra artiklar först av alla!