Bygg er arbetsplats med vår onlinekonfigurator Bygg er lösning!

Effektiva arbetsplatslösningar för industri och lager

WFI utvecklar och säljer arbetsplatslösningar som förbättrar företags flöden och framgång. Genom att tillhandahålla ett koncept av arbetsplatsinredning med fokus på höj- och sänkbara arbetsbord för industri och lager hjälper vi företag att skapa effektivare flöden, packa fler paket och hantera mer gods. Jobba smartare helt enkelt.

WFI YELP

A box with bright thoughts

Yellow + help = yelp. Grunden till vårt koncept WFI Yelp som blir det där lilla extra mellan vår faktiska produkt och er som kund. I detta fall, en smart box som innehåller allt ni behöver för att montera era arbetsbord från oss. Verktyg som bidrar till enkelhet. Till vissa bord ingår den lilla gula lådan i paketet, i annat fall kan ni beställa den via länken nedan. Vi finns där hela vägen från beställning, till leverans och montering.
Beställ boxen!
Skapa er unika arbetsstation direkt online

Designa ert eget arbetsbord

För att underlätta ert val av arbetsstation har vi en onlinekonfigurator, The Yelper, där ni enkelt kan bygga er egen arbetsstation, multiarbetsplats eller ert eget packbord. Vad är viktigast för ert företag, vilka krav ställer ni på komfort och flexibilitet? I guiden kan ni enkelt växla mellan våra olika bordsmodeller. Lägga till hurtsar, perforerade paneler, upphängning och tillbehör och flytta runt dem i realtid. Slutligen kan ni få en sammanfattning av alla produkter som ingår i konfigurationen och skicka en offertförfrågan. Smidigt va?
Testa The Yelper!
Välj rätt bord utifrån era behov med hjälp av vår bordsguide! Guiden tar er igenom alla våra motoriserade arbetsbord i storleksordning – från det smidigaste till det tyngsta.

Jobba smartare med rätt arbetsbord

Läs och ladda ner vår bordsguide!

Vill du få de senaste nyheterna från WFI?

Ja, tack!
Välj rätt tillbehör till ert arbetsbord med vår tillbehörsguide! Här finns det möjligheter att bygga både under och över bordet – och vi är säkra på att det finns lösningar som kan effektivisera just er verksamhet. Testa själva!

Bygg smartare flöden med rätt tillbehör

Läs och ladda ner vår tillbehörsguide!
NYHET

Vi expanderar vår populära W200-serie av motoriserade arbetsbord!

Lagom till sommaren lanserar vi hela åtta nya varianter av vårt W200-bord! Lanseringen består av två enkla bord, två med påbyggnad och fyra kompletta paket. Här har vi ett riktigt bra motoriserat ”mellanbord” som lämpar sig bäst till enklare arbeten som montering och packning. Samtliga bord i den här serien har en lastkapacitet på 200 kg fördelad vikt och kommer givetvis i våra nya fräscha färger. Perfekt för logistikflödet, en nättare verkstadsplats eller packstationen.
Läs mer om W200-serien här!
TEAM WFI

Fredrik, produktchef på WFI: ”Gnosjöandan är en stark kraft som bidrar till att vi kan ha korta sträckor från idé till produkt”

Fredrik Jönsson inledde sin resa på WFI AB i april 2020, redan då med närmare 20 års erfarenhet av butiksinredning. I bagaget hade han inte bara kompetens kring produkterna som sådana, utan också lagerhantering, inköp och ledarskap tack vare varierade roller under åren. Idag arbetar han som produktchef med övergripande sortimentansvar – där han beskriver bygden som en bidragande faktor till den effektiva utvecklingen av nya artiklar.
Lär känna vår produktchef Fredrik!
FACELIFT

Vårt standardsortiment byter färg!

Nya färger, uppdaterad design och förbättrad funktion. Under det gångna året har våra produkter genomgått en facelift, då vi har förnyat såväl utseende som användarvänlighet. Den mest utmärkande förändringen är att hela vårt standardsortiment byter färg till tre nya kulörer. En sofistikerad blå färg och två fräscha grå nyanser. Dessa kommer nu att ta plats som standard och i samband med det fasar vi ut våra gamla färger. Den 1 september försvinner de utdaterade färgerna ur standardsortimentet – dags för en uppfräschning!
Läs mer om vårt facelift här!
NYHET

Smart och kraftfull verktygsförvaring för krävande miljöer som verkstäder och industrier

Behöver ni uppdatera er förvaringslösning för att optimera såväl utrymme som effektivitet? Vid utformningen av en modern industriarbetsplats finns det flera aspekter att sträva efter. Arbetsplatsen bör vara planerad och skapa möjligheter för högre säkerhet, bättre ergonomi och ökad lönsamhet. Hos oss på WFI finner ni flera flexibla lösningar för att uppnå detta. Det senaste tillskottet är vårt kraftiga kompaktfack som skapar ett smart och smidigt förvaringsutrymme för verktyg och redskap. Perfekt för den industriella arbetsplatsen!
Läs mer om vårt nya kompaktfack här!

Lär känna våra medarbetare och branschen!

Fler nyheter
NYHET

Kraftig och komplett arbetsbänk för monterings- och verkstadsarbete

Vi välkomnar en helt ny typ av komplett arbetsbänk till vårt sortiment! En kraftig, stabil och enkel arbetsbänk med mängder av användningsområden. Med tanke på den rejäla bordsskivan på 40 mm och dess lastkapacitet på 500 kg passar den perfekt till allt från hantverk och snickeri till monterings- och verkstadsarbete. Arbetsbänken är utrustad med en underhylla och perforerad panel, vilket skapar goda förvaringsmöjligheter av verktyg och dylikt. Ett riktigt bra, och prisvärt, allround-bord för arbetsplatser, industrier och verkstäder!
Läs mer om arbetsbänken här!
Produktutvecklaren och designern Charlie Styrbjörn berättar om tanken bakom våra motoriserade arbetsbord – MW250, MW375 och MW500.

Så skapades vår bordsserie – en unik serie att växa med

Spela upp filmen