Utveckla ert framtida kontrollrum med oss!

Kontakta oss med era frågor
Kontrollrumslösningar för alla branscher

Vi löser era utmaningar

Olika verksamheter och branscher står inför olika utmaningar, och kräver därmed olika lösningar. Vi på WFI har rätt kompetens för att skapa en unik och skräddarsydd arbetsplats efter er vision. Ibland finns lösningen i vårt standardutbud av manuella eller motoriserade arbetsbord, och ibland krävs ytterligare kundanpassning. Som ett första steg kan ni testa att bygga er arbetsstation i vår konfigurator The Yelper!
Bygg er unika lösning!
ERGONOMI

Motoriserade arbetsbord

Som tidigare konstaterat, ergonomi är A och O för att era operatörer ska kunna utföra ett korrekt arbete. Varje enskild operatör behöver kunna anpassa bord och monitorer efter individuella preferenser kring arbetsställning och belastning. Med våra höj- och sänkbara arbetsbord kan ni skapa rätt förutsättningar för era medarbetare, så att de kan jobba smart och ergonomiskt hela arbetsdagen. I vår bordsguide kan ni läsa om skillnaderna mellan våra olika motoriserade arbetsbord!
Läs vår bordsguide!

KONTROLLRUM

LYFTPELARE

Integrera lyftpelare i era produkter

Lyftpelarna är stabila, tystgående och underhållsfria. De kan integreras i olika former av lösningar, exempelvis med bord, fixturer eller andra arbetsstationer. I kombination med våra lösningar kring vridning, vinkling och rotation ökar befintliga användningsområden ytterligare. Ni kan välja mellan att använda en enkel pelare eller kombinera flera pelare i samma parallella system.
Fler fördelar med lyftpelare!
Vid renovering och tillbyggnad av sjukhuset fanns behovet av ett större antal granskningsbord. Lösningen krävde bland annat en hög lastkapacitet för att kunna hantera avancerade monitorskärmar.

Akutsjukhus i Stockholm anlitade WFI till projekt

Läs hela caset här!

Ert framtida kontrollrum?

Vi ser fram emot att skapa ett unikt kontrollrum just för er! Nyfikna på hur det kan se ut? Kika på klippet!
Kontakta oss!