Bygg smartare flöden med rätt tillbehör

Ladda ner vår tillbehörsguide i PDF!

Varför tillbehörsguide?

Vi vill göra det enklare för andra att jobba smartare. Därför har vi tagit fram en översikt på våra tillbehör till arbetsbord, för att ni ska kunna skapa smartare flöden. Här finns det möjligheter att bygga både under och över bordet – och vi är säkra på att det finns lösningar som kan effektivisera just er verksamhet. Testa själva!
Läs vår bordsguide här först!
BORDSSKIVOR

Vilken bordsskiva till vilket arbete?

Olika bordsskivor lämpar sig för olika typer av arbeten. Vinylskivan funkar bäst till pack- och monteringsarbeten. En laminatskiva, skiva i oljehärdad board eller ekparkett passar exempelvis bra till enklare monterings- och verkstadsarbeten. Till tyngre verkstadsarbete som slipning och svetsning passar en stålskiva bättre. Slutligen har vi även bordsskivor i polyeten som är UV- och reptåliga. Dessa är godkända för kontakt med livsmedel, köldtåliga och beständiga mot ett flertal kemikalier.
Se alla bordsskivor här!

ÖVER BORDET

Upphängning, struktur och belysning

Bygg ihop ert eget kompletta system med olika tillbehör för påbyggnad och överbyggnad. I vårt sortiment finner ni perforerade pelare, påbyggnadsramar, c-profiler och färdiga överbyggnadskit. Utöver det har vi ett komplett utbud av belysning till arbetsplatsen.
Se alla tillbehör för upphängning här!
ÖVER BORDET

Perforerade paneler

Med våra perforerade paneler kan ni enkelt hänga upp era verktyg, samtidigt som ni har allting inom räckhåll. Samtliga är pulverlackerade och tillverkade i 1,5 mm stålplåt. Vi har allt från verktygspaneler och verktygslister till perforerad backpanel och panel lackerad i whiteboardfärg. Finns i flera storlekar!
Se alla perforerade paneler här!
ÖVER BORDET

Hyllplan och avdelare

Organisera på höjden med hyllplan, packbordshyllor och backlister! Vi har varianter i flera storlekar och färger, samtliga monteras på perforerade pelare i ett system. I vårt sortiment finns hyllplan med eller utan raskant, samt trådhyllplan och trådkorgar. Som tillbehör finns det smarta avdelare i olika storlekar som är perfekta för att avgränsa material.
Se alla hyllplan här!
ÖVER BORDET

Ledbara armar

Behöver ni öka flexibiliteten och förbättra er ergonomiska arbetsställning vid arbetsbordet? Då rekommenderar vi användning av ledbara armar! För att komplettera er ledbara arm efter era behov kan ni montera olika påbyggnader. Vi har allt från tangentbordshållare, perforerad panel och kassettbox till dokumenthållare, laptophylla och hållare för surfplatta.
Se alla ledbara armar och påbyggnader här!

UNDER BORDET

Hurtsar och hurtsinredning

Skapa förvaringsutrymme under bordet med en hurts! I vårt sortiment finner ni olika typer med varierande lastkapacitet och antal lådor. Samtliga har kullagerexpansioner med 100% utdragbarhet. Som tillbehör har vi lådinredningar i mängder av kombinationer och storlekar för alla förvaringsbehov.
Se alla hurtsar och tillbehör här!

UNDER BORDET

Förvaring

Utnyttja utrymmet under bordet med underhyllor. Dessa passar våra motoriserade arbetsbord och kompletteras bäst med upphängningbeslag och trådavdelare. Perfekt plats för skrivare och förvaring av emballage.
Se alla underhyllor här!
UNDER BORDET

Benbockar

Ett urval av våra benbockar för arbetsbord. De flesta finns i flera varianter och storlekar. Här erbjuder vi exempelvis benbockar till arbetsbord LD eller HD, samt hjulbenbockar för en mer flexibel arbetsplatslösning. Varierande lastkapacitet.
Se alla benbockar och bordsstativ här!
SMÅFÖRVARING

Plastbackar

Montera plastbackarna på en backlist eller placera dem på hyllplan. För att sortera material och smådelar kan det vara smart att använda backar i olika färger. Backarna kan staplas på varandra samtidigt som öppningen i fronten gör innehållet synligt och lättåtkomligt. Våra standardplastbackar rymmer 4 liter och finns i en rad olika färger. Backarna är stabila och tillverkade i polypropylen, ett material som tål både kemikalier och oljor.  
Se alla plastbackar här!
SMARTA TILLBEHÖR

Ergonomiska tillbehör

Vi har ett brett sortiment av ergonomiska och smarta tillbehör till arbetsstationen. Innovativt utvecklade för att ni ska kunna arbeta flexibelt med rätt funktioner inom räckhåll. I vårt utbud finner ni bland annat etiketthållare, papperskorgar, rullhållare, förvaringsskåp, hållare till tejphandtag och skäraggregat.
Se alla tillbehör här!

Missat vår bordsguide?

Vi har tagit fram en översikt på våra motoriserade arbetsbord, för att ni ska kunna välja rätt bord utifrån era behov. En bordsguide helt enkelt! Smart va? Guiden tar er igenom alla våra bord i storleksordning – från det smidigaste till det tyngsta.
Ladda ner vår bordsguide i PDF!

Har ni frågor eller funderingar?

Kontakta oss direkt!