Smarta och funktionella tillbehör till arbetsstationen

Komplettera och anpassa ert arbetsbord med smarta tillbehör och funktioner! Våra arbetsbord är designade och utformade på så vis att de ska kunna kundanpassas för att passa alla olika typer av arbetsplatser och flöden. För att göra det behöver först påbyggnad och överbyggnad monteras, och sedan är det bara att addera de tillbehör och funktioner som just ni behöver. Allt för att ni ska kunna utvidga ert arbetsbord till en komplett arbetsstation. Här finns det möjligheter att bygga båda under och över bordet – och vi är säkra på att vi har lösningar som kan effektivisera just er verksamhet. Testa själva och skapa er en bättre bild genom att läsa vår tillbehörsguide här eller kika på vår monteringsvideo här!

 

Kundunika tillbehör skapar effektiva flöden

Vilka funktioner behöver ni för att arbeta så ergonomiskt och smidigt som möjligt? Finns det något tillbehör som vi inte erbjuder i nuläget som ni skulle uppskatta vid er arbetsstation? Vårt konstruktionsteam älskar att hitta kundunika lösningar och bygga effektivare flöden, så tveka inte på att kontakta oss med er idé! Tillsammans ser vi till att ni kan jobba smartare.

Kundanpassade arbetsstationer med rätt funktioner

I vårt sortiment av tillbehör finner ni mängder av artiklar, stort som smått. Vi har allt från olika typer av hyllplan, underhyllor och mattor till hjulsatser, tillbehörskit, rullhållare och backlister. Men självklart även en massa små smarta lösningar som scannerhållare, hyllavdelare, etiketthållare, hållare till tejphandtag och kabelupphängning. För vi alla vet hur viktigt det är med rätt tillbehör och verktyg inom räckhåll vid arbetsplatsen. För att inte tala om ordning och reda. Våra tillbehör är konstruerade för att effektivisera arbetet och finnas nära tillhands, monterade på antingen perforerade pelare eller paneler på arbetsbordet.