Upptäck Homeworx utbud av garageinredning hos WFI

Vi presenterar en helt ny produktkategori i vårt sortiment – garage och verkstad! Inom det här segmentet hittar ni allt för både garage och verkstad, bland annat garageinredning, garageförvaring, garageutrustning och verktygsvagnar. Produkterna säljs under varumärket Homeworx som erbjuder en värld av ordning och redskap för såväl hemmafixare som företag. Upptäck Homeworx välsorterade utbud av praktiska lösningar och skapa de bästa förutsättningarna för framtida projekt, nu live hos oss på WFI.

GARAGEINREDNING

KUNDANPASSA

Skapa en unik garageinredning anpassad efter din verkstad

Med Homeworx garageinredning finns det stora möjligheter att bygga unika och kundanpassade inredningar för både garage och verkstad. Välj mellan att utgå från en komplett variant; Easy, Max eller Deluxe, eller skapa en helt egen lösning genom att kombinera olika överskåp, underskåp och paneler. Här är det bara utrymmet (och fantasin) som sätter gränser. 

Hela Homeworx utbud av garageinredning!

GARAGEFÖRVARING

GARAGEUTRUSTNING

VERKTYGSVAGNAR

FLEXIBEL FÖRVARING

Organisera dina verktyg med en flexibel verktygsvagn

Skapa ett mobilt och flexibelt förvaringsutrymme för dina verktyg med en verktygsvagn från Homeworx. Här får du plats för alla verktyg du behöver under arbetets gång, samtidigt som hela innehållet är enkelt att förflytta runt kring arbetsstationen. Utöver de enkla vagnarna finns det även kompletta varianter med verktyg inkluderade.

Hela Homeworx utbud av verktygsvagnar!

Nyfiken på mer kring garage och verkstad?

Kontakta oss!