WFI effektiviserar ert packflöde!

Kontakta oss med era frågor
Smarta tillbehör

Skapa er optimala logistiklösning

Vi har ett brett sortiment av smarta tillbehör till arbetsstationen – innovativt utvecklade för att ni ska kunna arbeta flexibelt med rätt funktioner inom räckhåll. I vårt utbud finner ni bland annat etiketthållare, rullhållare, hållare till tejphandtag och scannerhållare. Allt som behövs nära tillhands för att ni ska kunna skapa en optimal packstation för ert flöde och er verksamhet.
Läs och ladda ner vår tillbehörsguide här!
KUNDCASE

Anpassa våra motoriserade arbetsbord efter era behov

Våra motoriserade bord går att bygga på med allt från rullband och våg till band- och tejpmaskin. Alla delar givetvis synkroniserat höj- och sänkbara tillsammans. Kika på klippet för en unik packbordslösning!
Läs hela caset här!

LOGISTIK

Vi skapar möjligheter för er att hantera större volymer

En välplanerad packmiljö minskar stressen

Öka effektiviteten utan att öka stressen. För alla logistikaktörer är det viktigt att kunna erbjuda snabba leveranstider. Det vet vi på WFI. Med ett välplanerat och effektivt packflöde uppfyller ni dessa krav, samtidigt som arbetsmiljön håller sig kvalitativ och stabil. Ta del av vår kompetens inom området och utveckla er logistiklösning tillsammans med oss!
Mejla eller ring oss med er förfrågan!
Dormy golf sökte vad de beskrev som ”en arbetsstation för en så effektiv e-handel som möjligt”. Lösningen behövde innefatta ergonomiskt höj- och sänkbara arbetsbord, iPads i rätt höjd och en integration till air seals i packflödet.

Integrerat packflöde för expansiv e-handel

Läs hela caset här!
SMARTA FLÖDEN

Er framtida ergonomiska arbetsplats?

Vi ser fram emot att skapa ett optimalt och unikt pack- och logistikflöde just för er! Nyfikna på hur det kan se ut? Kika på klippet!
Kontakta oss!