Vi skapar effektiva arbetsplatslösningar för industrin!

Kontakta oss med era frågor
Ergonomiska svetsarbetsplatser

Säkra er svetsarbetsplats

En välutformad svetsarbetsplats ska vara anpassad för den enskilda svetsaren och skapa möjligheter för både effektivitet och kvalitet. Och det är precis därför som det är en självklarhet för oss att erbjuda motoriserade svetsbord. Med våra svetsbord kan ni enkelt anpassa bordet efter individuella preferenser, vilket förhöjer arbetsmiljön och ökar förutsättningarna för god ergonomi. Det är alltid viktigt med höjdjusterbara arbetsstationer, men kanske av lite extra stor vikt när det gäller ansträngande och precisionsinriktat arbete.
Se alla våra svetsbord här!
Flexibel verktygsförvaring

Den moderna industriarbetsplatsen

Vid utformningen av en modern industriarbetsplats finns det ett par grundläggande aspekter att sträva efter. Arbetsplatsen bör vara planerad på ett sätt som skapar möjligheter för god säkerhet, bättre ergonomi och ökad lönsamhet. Hos oss på WFI finner ni flera flexibla lösningar för att skapa framtidens arbetsplatser – med smarta och effektiva flöden. Ett exempel på detta är våra kraftiga kompaktfack, ett flexibelt förvaringsutrymme för verktyg och redskap. Perfekt för krävande miljöer som industrier och verkstäder!
Kika närmare på våra smarta förvaringslösningar!

INDUSTRI

Rätt bord på rätt plats!

Rejäla och robusta arbetsbänkar för industrin

Våra rejäla arbetsbänkar är perfekta för arbeten som packning, reparation och montering. Vi erbjuder motoriserade arbetsbord som gör det smidigt att skifta mellan olika arbetshöjder och positioner. Dessutom finns bänkskivorna i flera olika material för att de ska kunna anpassas till det jobb som ska utföras. Rätt arbetsbord till rätt plats helt enkelt! I vår bordsguide kan ni läsa mer om vilket bord som passar bäst till vilket arbete.
Läs vår bordsguide här!
En av våra kunder inom fordonsindustrin sökte ett extremt stabilt bord med krav på både flexibilitet och mobilitet. Ett projekt som vi löste genom att bygga vidare på vårt bord MW500!

Extra stabilt bord till fordonsindustrin

Läs hela kundcaset här!

Er framtida industriella arbetsplats?

Vi ser fram emot att skapa en ergonomisk och unik arbetsplats just för er! Nyfikna på hur det kan se ut? Kika på klippet!
Kontakta oss!