Tippcontainer för effektiv materialhantering

Behöver ni effektivisera er avfallshantering med en tippcontainer? Hos oss på WFI hittar ni tippcontainers i flera utföranden och färger samt med varierande volymkapacitet. Vi har allt från en tippcontainer som rymmer 300 liter till en tippcontainer som rymmer 3000 liter. Oavsett kapacitet är våra containers anpassade för användning och tömning med gaffeltruck. Samtliga är tillverkade i en stabil konstruktion i helsvetsad stålplåt för att möjliggöra effektiv materialhantering och källsortering. De passar utmärkt till hantering av avfall från emballage, metall, trä och sopor. Alla våra tippcontainers är CE-märkta och klassificerade för belastningskapacitet.

På WFI vill vi att andra ska jobba smartare och därför erbjuder vi vår tippcontainer i standardvarianten i flera olika färger, för att fler företag ska kunna underlätta sin källsortering. Färger som finns tillgängliga är blå, grå, grön, röd och orange. Dessa färger finns även på våra etiketter/dekaler för avfallsbehållare. Grå står för metall, grön för glas, röd för miljöfarligt gods och orange för brännbart avfall.

Missa inte att komplettera er tippcontainer med passande tillbehör för enklare hantering, exempelvis distansklackar, hjulsats, miljödekaler eller lock. Kika på alla våra tillbehör här!

Vill ni veta mer? Kontakta oss så hittar vi rätt lösning för er materialhantering tillsammans!