Avfallshantering för alla typer av arbetsplatser

Rätt typ av avfallshantering är en viktig del av en verksamhets helhetsarbete med miljösäkring. Något som i allra högsta grad är relevant för alla typer av arbetsplatser, oavsett vilken typ av avfall som hanteras. Generellt sett behövs alltid produkter för källsortering av vardagligt avfall, och inom mer specifika branscher som lager, industrier och elektronikindustrier finns ytterligare behov. Hos oss på WFI finner ni alla typer av produkter för enkel, ergonomisk och säker avfallshantering. Tillsammans säkerställer vi att er arbetsmiljö blir mer hållbar för framtiden!
 

Rätt typ av avfallshantering för rätt arbetsplats

I vårt sortiment av avfallshantering hittar ni allt från säckhållare till olika typer av sopkärl och avfallsbehållare. Vi har produkter både för utomhus- och inomhusmiljö. För avfallshantering utomhus har vi tre olika varianter av säckhållare som skyddar avfallet från fåglar och övrig yttre påverkan. För avfallshantering inomhus har vi ett brett utbud av sopkärl, dessa finns i olika volymer med plats för 30-160 liter. Avfallsbehållarna är enkla att tömma och passar lika bra i offentliga miljöer som till brandfarligt avfall i industrimiljö tack vare att de är tillverkade i varmförzinkad stålplåt. Behållarna finns i ett gäng olika färger och både med eller utan fotpedal.

Säkra er avfallshantering med produkter från WFI

Det viktigaste när det kommer till avfallshantering är därmed att anpassa lösningen efter behov. Vad för typ av avfall behöver ni hantera och sker hanteringen inomhus eller utomhus? I vissa typer av miljöer krävs även ytterligare en nivå av säkerhet för att trygga miljön. Våra avfallstunnor ”säkerhet” är speciellt utformade för hantering av just brandfarligt avfall. De är framför allt lämpade för industriella miljöer där det förekommer avfall som trasor och papper med indränkta, miljöfarliga eller brandfarliga vätskor. Dessa typer av avfall behöver hanteras på rätt sätt för att minska allvarlig brandrisk. Med våra säkra avfallstunnor i tålig stålkonstruktion kan ni ta hand om avfallet på ett säkert sätt!