Säckhållare för effektiv avfallshantering

En praktisk lösning för enkel avfallshantering? Säckhållare och sopsäckshållare! Säckhållare är perfekt när behovet av hantering framför allt gäller att bli av med vardagligt skräp och avfall. Helt enkelt i de fall när det inte krävs specialanpassade sopkärl för en viss typ av miljöfarligt avfall eller liknande. Vi har en typ av säckhållare med inkasthål som fungerar extra bra när man vill kunna slänga in skräp lätt och smidigt. Våra övriga varianter är utrustade med lock, vilket är en fördel när man tvärtom vill stänga inne eventuell lukt från skräpet i säckhållaren. Oavsett vilken typ av sopsäckshållare ni behöver på er arbetsplats hittar ni en variant hos oss på WFI!


Stabila säckhållare och sopsäckshållare för alla behov

Rörlig, vägghängd eller golvstående? När det kommer till valet av säckhållare är det här något av det första ni bör ha i åtanke. Vill ni kunna montera säckhållaren på väggen för att frigöra yta på golvet? Vill ni att säckhållaren ska ha hjul för att den ska vara enkel att flytta på? Eller funkar det med en vanlig golvstående variant med fokus på stabilitet? I vårt sortiment finner ni alla typer av säckhållare, för alla typer av behov. Utöver olika möjligheter kring montering och mobilitet har vi även både runda och rektangulära varianter. De runda modellerna är utrustade med klämring för sopsäckar i plast eller papper, och håller påsen på plats även när den börjar bli tungt lastad!

Säckhållare i galvaniserad metall eller träpanel 

För att ytterligare specificera vårt utbud har vi säckhållare i olika material, antingen galvaniserade eller tillverkade i träpanel. Båda dessa varianter fungerar lika bra för utomhus- som inomhusbruk. Däremot är vår säckhållare i galvaniserad sträckmetall absolut bäst för att skydda skräpet mot fåglar och andra djur, något som är viktigt att ha i åtanke beroende på var säckhållaren placeras. Har ni frågor om våra säckhållare eller avfallshantering generellt? Varmt välkomna att kontakta oss!