WFI-webb-hero-banner (4).png

Förvaringslösningar för alla typer av verkstadsmiljöer

En bra verkstadsmiljö kräver bra förvaringslösningar. På WFI har vi allt för att ni ska kunna skapa säkra och effektiva förvaringsutrymmen. Vi har ett brett utbud av skåp, backskåp och vagnar för att matcha alla era tänkbara förvaringsbehov – allt för att ert arbete ska kunna flyta på så effektivt och enkelt som möjligt.

Vårt breda utbud av förvaringslösningar passar alla olika typer av verkstadsmiljöer. Vi har allt från robusta skåp med plats för maskiner och utrustning, till backskåp med utrymme för det lilla. Vi har mobila arbetsbänkar, montörvagnar och verktygsvagnar – flexibla och robusta med generösa förvaringsutrymmen. Vi har flera olika ställningslösningar som ni enkelt kan anpassa för att skapa er optimala lösning. 

Våra förvaringslösningar är anpassningsbara och kan enkelt byggas ut eller ändras om. Lösningarna kommer i olika utföranden med varierande inredning, storlek och maxbelastning vilket gör det enkelt att utrusta och anpassa arbetsplatsen utifrån era önskemål. Alla våra förvaringslösningar är tillverkade för att hålla nu och i längden, oavsett användningsområde. 

Vi har mångårig erfarenhet av att ta fram lösningar för våra kunder och våra medarbetare på konstruktionsavdelningen är experter på förvaring med unik design. Tillsammans skapar vi er optimala förvaringslösning.