WFI-webb-hero-banner (4).png

Förvaringslösningar för industrier och verkstäder

För att ni ska kunna skapa en komplett och smart arbetsplats krävs inte bara rätt arbetsyta i form av arbetsstationer och arbetsbord, utan också rätt typ av förvaringslösningar. Och precis allt det finner ni hos oss på WFI. För oss är det viktigt att kunna erbjuda helhetslösningar som inkluderar allt som behövs för att skapa en komplett arbetsplats. Vi vet dessutom vad som krävs i form av slittålighet, effektivitet och säkerhet för att inreda miljöer som industrier och verkstäder. Därför har vi ett brett utbud av förvaringslösningar för alla typer av arbetsplatser, utrymmen och förvaringsbehov. Utforska vårt standardsortiment nedan eller kontakta oss för er kundanpassning!  

 

Effektivisera och säkra er industri eller verkstad med förvaringslösningar från WFI

I vårt sortiment av förvaringslösningar finner ni ett brett utbud av skåp, kassetter, vagnar och hyllställ. Allt som kan tänkas behövas för att effektivisera förvaringen inom industri- och verkstadsmiljö, men också på arbetsplatser inriktade på logistik eller kontor. Vi erbjuder exempelvis inte bara verkstadsskåp och backskåp utan också datorskåp och kemikalieskåp. Även vårt utbud av vagnar innehåller flera olika varianter, däribland verktygsvagnar, montörvagnar och kartongvagnar. Olika typer av förvaringslösningar som passar olika typer av arbetsplatser helt enkelt. Vissa miljöer kräver robusta skåp med generös plats för maskiner och utrustning, medan andra behöver en mer flexibel förvaringsyta som kan flyttas runt. Oavsett vilken typ av förvaringslösning ni behöver hittar ni en effektiv och säker lösning bland våra produkter.

Hitta rätt typ av förvaringslösning för er arbetsplats! 

Vilken typ av förvaringslösning ni behöver beror helt på ert behov och era utmaningar. Det första ni bör fundera kring är hur stort utrymme ni har för förvaring, vad för typ av produkter ni ska förvara och hur hög lastkapacitet som krävs. Ska ni exempelvis förvara större maskiner och verktyg passar våra robusta verkstadsskåp i slittålig stålplåt eller kraftiga kompaktfack för upphängning utmärkt. Här blir det snarare en fråga kring om ni behöver yta att lägga eller hänga saker på. Har ni däremot mindre detaljer att förvara och sortera passar det bra med backskåp eller hyllställ. För att öka flexibiliteten på er arbetsplats kan ni välja att förvara ert material i olika typer av vagnar, där en kartongvagn passar bra för emballage medan en verktygsvagn funkar bäst för upphängning av verktyg. Upptäck våra olika varianter för att hitta rätt förvaringslösning för er arbetsplats!