Backskåp skapar platseffektiv och kompakt förvaring

I vårt utbud av förvaringslösningar och specifikt skåp tillhandahåller vi även stabila backskåp! Backskåpen är enkla att anpassa och därmed perfekta för platseffektiv och kompakt förvaring. Med 11 flyttbara hyllplan och 72 plastbackar är det lätt att organisera och skapa smart förvaring på arbetsplatsen. Konstruktionen blir en flexibel förvaringslösning som passar de allra flesta miljöer, framför allt krävande industri- och lagermiljöer då skåpen är tillverkade i kraftig pulverlackerad plåt. Ett material som skapar en stryktålig och hård yta med god hållbarhet mot slitage. Vi har både ett enkelt backskåp utan plastbackar och fem kompletta skåp med plastbackar i olika färger.

 

Kompletta backskåp med robusta plastbackar 

Våra plastbackar gör det enkelt att skapa ordning och reda i backskåpen genom tydlig sortering av skruv, spik och andra smådelar. Backarna är tillverkade i polyproplyenplast, ett beständigt material som tål syror, maskinoljor och de flesta kemikalier. De är stabila och robusta, och lämpar sig därför utmärkt även för krävande miljöer som lager, industrier, verkstäder eller hemmagarage. De har dessutom bekvämt utformade greppkanter som underlättar förflyttning och är stapelbara. Öppningen i fronten på varje back gör innehållet lättåtkomligt och synligt, även när de är staplade på varandra. En smart och smidig förvaringslösning för olika typer av arbetsplatser!

Backskåp tillverkade i kraftig pulverlackerad plåt

De kompletta backskåpen är tillverkade i kraftig pulverlackerad plåt och utrustade med stabila ställbara fötter, vilket garanterar att skåpen står stadigt även på ojämna underlag. Skåpen går att beställa både i sin enkelhet inklusive endast hyllplan eller hyllplan inklusive 72 plastbackar. Hyllplanen har en lastkapacitet på 50 kg fördelad vikt och går att placera på valfri höjd inuti skåpen. Våra standardplastbackar finns i ett antal olika färger och rymmer fyra liter. Hitta rätt backskåp för er arbetsplats hos oss på WFI!