Kvalitativa skåp för industri, verkstad och lager

Alla olika typer av arbetsplatser behöver kvalitativa förvaringslösningar. Inte enbart för att skapa plats för produkter och material, utan även för att skapa struktur och ordning. Att rätt sak finns på rätt plats effektiviserar arbetet och gör det enklare att utföra uppgifter under dagen. I vårt sortiment av förvaringslösningar hittar ni vagnar, kassetter och hyllställ, och framför allt skåp. Vi har ett brett utbud av olika skåp för olika arbetsplatser och användningsområden. Skåp är att föredra när ni vill ha en fast punkt för innehållet, kunna stänga in det bakom dörrar och även låsa för extra säkerhet. Hos oss hittar ni ett brett utbud av skåp som inte bara är slittåliga och robusta, utan också stilrena i sin design.

 

Skapa förvaring med verkstadsskåp och förvaringsskåp från WFI 

I vårt sortiment av skåp finner ni varianter för alla utrymmen och miljöer. En stor del av sortimentet består av mångsidiga verkstadsskåp och förvaringsskåp, men vi har även flera varianter av skåp för lite mer specifika användningsområden, som datorskåp, kemikalieskåp, klädskåp och backskåp. Både i mindre och större varianter. Samtliga skapar ett kvalitativt och hållbart förvaringsutrymme för vad ni än vill förvara. I stort sett alla skåp går att anpassa efter innehållet genom att addera olika typer av inredning och tillbehör eller byta placering på hyllplanen. Det viktigaste för oss är att ni får en komplett och anpassningsbar förvaringslösning som håller över tid!

Hitta rätt typ av skåp för er arbetsplats! 

Så hur ska ni veta vilket sorts skåp ni ska välja? Det beror helt på vad ni planerar att förvara i skåpet, hur hög belastning det behöver klara av och hur stort utrymme ni har för er förvaringslösning. Våra robusta verkstadsskåp är de skåp som går att kundanpassa allra mest med hjälp av olika tillbehör och typer av inredning. Dessa är riktigt effektiva i verkstadsmiljö där ni behöver förvara verktyg och maskiner. Är det däremot dokument och värdesaker som ska förvaras på kontor eller lager kan ni välja ett förvaringsskåp. För förvaring av särskilt innehåll har vi även skyddande datorskåp för skärmar och datorer, samt kemikalieskåp för förvaring av kemikalier, miljöfarligt avfall och brandfarliga vätskor. Vill ni ha hjälp att välja rätt skåp för er arbetsplats? Varmt välkomna att kontakta oss!