Verkstadsskåp för verkstad, industri och lager

En stor del av vårt sortiment inom området förvaringslösningar finns just inom den här kategorin, verkstadsskåp. Vi har mängder av andra typer av skåp också, som förvaringsskåp, datorskåp och kemikalieskåp. Men verkstadsskåpen skulle man kunna beskriva som vår bas eller core. Det är också en av de produkterna som har varit med oss sedan start. Framför allt på grund av att det är en så pass betydelsefull produkt för alla typer av verkstäder, industrier och lager. Ett verkstadsskåp från WFI är en riktigt kvalitativ förvaringslösning som är både effektiv, säker och stabil. Utforska våra enkla och kompletta varianter nedan eller kontakta oss för mer information!

 

Förvara era verktyg i robusta verkstadsskåp och maskinskåp från WFI

Med kvalitativa verkstadsskåp skapar ni säkra och effektiva förvaringsutrymmen för material, verktyg och diverse utrustning i er verkstadsmiljö. På WFI har vi ett genomtänkt utbud av maskinskåp och tillbehör för att matcha era förvaringsbehov. Oavsett om ni behöver ett enklare skåp för förvaring av mindre verktyg eller ett stabilare skåp för maskiner, har vi en lösning för er. Våra verkstadsskåp finns att beställa både som enkla och kompletta varianter, antingen väljer ni ett av våra kompletta skåp med utvald inredning eller plockar ni ihop en unik kombination bland våra tillbehör. Här kan ni välja mellan olika perforerade paneler, lådfack, gummimattor, avdelare och lådinredningar.

Hitta rätt verkstadsskåp för er industri- eller verkstadsmiljö!

Bland våra verkstadsskåp har vi ett par olika varianter som kan vara bra att känna till för att hitta rätt skåp för just er industri- eller verkstadsmiljö. Samtliga skåp är dock tillverkade i en robust stålplåtskonstruktion för att garantera hållbarhet oavsett användningsområde. Våra verkstadsskåp finns i flera utföranden med varierande inredning, storlek och maxbelastning. De skåp som går under benämningen LD är anpassade för lättare förvaring av verktyg, smådelslådor, kartonger, pärmar och kontorsmaterial. Våra HD-skåp är anpassade för krävande miljöer och tyngre förvaring av exempelvis maskiner, men fungerar självklart utmärkt även för lättare förvaring också.