Komplettera ert verkstadsskåp med tillbehör

Har ni investerat i ett kvalitativt verkstadsskåp från oss på WFI? Då vet ni säkert att dessa går att komplettera med mängder av tillbehör för att maximera användningspotentialen. Här finner ni allt från hyllplan, lådfack och utdragbara lådor till perforerad panel och belysning. 

Vår skåpsbelysning består av ett komplett belysningspaket som enkelt monteras på insidan av skåpet, perfekt för att lysa upp insidan och innehållet. I paketet ingår bland annat en smart rörelsesensor som gör att skåpet tänds när någon rör sig framför det och släcks efter 30 sekunder utan rörelse. Ni slipper leta efter lysknappen och riskerar inte att skåpet står tänt i onödan. 

Förutom klassiska släta hyllplan erbjuder vi även perforerade hyllplan i stål. Passar framför allt i verkstadsmiljöer som hanterar vätskor och vill undvika att dessa samlas eller fastnar på hyllplanen. Kombinera med ett uppsamlingskärl för effektiv hantering av spill. 

Vill ni maxa förvaringsutrymmet i ert skåp? Då rekommenderar vi våra lådfack som placeras på hyllplan inuti verkstadsskåpet. Lådfacken finns i olika varianter (tre eller sex lådor) och kan inredas med lådinredning som skapar struktur och plats även för det lilla. 

 

Kika på alla våra tillbehör för verkstadsskåp nedan eller kontakta oss för mer information!