Hyllsystem och hyllställ för industri och lager

För att vårt sortiment av förvaringslösningar ska bli fullständigt krävs inte bara skåp, kassetter och vagnar, utan givetvis också hyllställ och hyllsystem. En klassisk förvaringslösning som optimerar förvaringsutrymmet på såväl liten som stor yta. Hos oss på WFI hittar ni flera varianter av hyllor, både kompletta hyllsystem att montera mot en vägg, vägghyllor med olika typer av inredning och backställ för valfri placering. Oavsett variant är det en optimal och platseffektiv förvaringslösning framför allt för industriella anläggningar, där vertikal förvaring krävs för att förvalta utrymmet på bästa sätt. Kombinera olika varianter för att bygga er egen lösning eller kontakta oss för anpassningar!

 

Bygg ett hyllsystem anpassat efter er arbetsplats 

Vill ni optimera förvaringsutrymmet i er lagerlokal eller verkstad? Med vårt hyllsystem kan ni inte bara bygga ut och anpassa inredningen just för ert utrymme utan också integrera en stabil arbetsstation i samma lösning. Perfekt för lager, verkstäder eller andra arbetsplatser som är i behov av både förvaring och arbetsyta. Hyllsystemet är enkelt att montera och går att komplettera med tillbehör som olika hyllplan och lådor, perforerade paneler och avdelare. På så sätt kan ni skapa er helt egna kombination genom att utgå från startsektionen, addera önskade följesektioner och arbetsstationer, samt skräddarsy med tillbehör. Smart, enkelt och effektivt.

Hitta rätt backställ för er industri eller verkstad! 

I vårt sortiment av backställ hittar ni en rad olika varianter inom våra kategorier enkelställ, backställ och dubbelställ. Vilket ställ som passar er industri eller verkstad bäst beror framför allt på om ni vill kunna placera stället mot en vägg eller var som helst i lokalen. Fördelen med ett dubbelställ är att ni kan maximera samma typ av yta som ett enkelställ med dubbelt så många plastbackar, och att ni har åtkomst till materialet från båda sidorna. Båda varianterna går att beställa i olika kombinationer med varierande antal backar, samt med eller utan perforerad panel och hyllplan för extra upphängningsyta och förvaring. Hitta rätt kompletta ställ för er arbetsplats idag!