Flexibla vagnar för alla typer av arbetsplatser

I vårt sortiment av förvaringslösningar hittar ni mängder av stationära lösningar som skåp, hyllställ och kassetter. Vissa av dessa kan utrustas med hjul för extra flexibilitet men om ni önskar just en flyttbar och rörlig lösning har vi givetvis även ett brett utbud av vagnar. En optimal förvaringslösning för arbetsplatser som är i behov av både förvaring och flexibilitet då materialet kan förflyttas enkelt mellan olika platser. Med hjälp av en vagn kan ni öka effektiviteten samtidigt som ni har ordning och reda på sakerna under arbetets gång. Hos oss på WFI hittar ni flera olika typer av vagnar för olika miljöer, däribland mobila arbetsbänkar, montörvagnar, kartongvagnar, bordsvagnar och verktygsvagnar. Hitta rätt vagn i vårt standardsortiment eller kontakta oss för er kundanpassning!

 

Effektiv förvaring med mobila arbetsbänkar och vagnar

För att kunna täcka alla typer av behov när det kommer till vagnar och mobila arbetsbänkar har vi ett omfattande urval av olika varianter. Här finns något för alla miljöer, oavsett om det är industri, verkstad, lager, logistik eller kontor. Vi har både lite nättare varianter som passar bäst för pack- och plockarbete eller i kontorsmiljö och kraftigare robusta vagnar för mer krävande industriella miljöer. Det som samtliga vagnar har gemensamt är att de är stabila och flexibla på samma gång, och går att komplettera med olika typer av tillbehör beroende på vad det är för typ av vagn. Här får ni en effektiv förvaringslösning som dessutom håller över tid. 

Hitta rätt vagn för er arbetsplats!

Hur ska ni hitta och välja rätt vagn till er arbetsplats? Det finns några saker ni bör ha i åtanke som hur ert förvaringsbehov ser ut, om ni vill ha dörrar på vagnen för att kunna stänga in innehållet och vilken lastkapacitet vagnen behöver för ert material. För att göra det lite enklare går det att dela upp i vagnar för mer krävande industriella miljöer som mobila arbetsbänkar, montörvagnar och verktygsvagnar, dessa är perfekta för verktyg och verkstadsutrustning. Är det däremot lager- eller kontorsmiljö har vi våra kartongvagnar och bordsvagnar som funkar toppen för emballage, kartonger och plockarbete. Utgå från er miljö och ert material för att välja rätt vagn bland vårt sortiment!