Verktygsvagnar och verkstadsvagnar för industrimiljö

Hos oss på WFI hittar ni ett brett utbud av förvaringslösningar och vagnar för alla typer av miljöer. För den industriella arbetsplatsen som industri eller verkstad har vi exempelvis ett noga utvalt sortiment av verktygsvagnar. Oavsett om ni söker en enklare vagn för mindre verktyg eller en kraftigare variant för tyngre last har vi rätt lösning för er arbetsplats. Samtliga av våra mobila verktygsvagnar är robusta och stabila, samtidigt som de är enkla att förflytta kring arbetsstationen. Något som är betydelsefullt och underlättar arbetet i exempelvis industri- eller verkstadsmiljö. Utforska vårt utbud av verktygsvagnar nedan eller kontakta oss för mer information!

 

Flexibel förvaring med en verktygsvagn eller verkstadsvagn

Mobil men samtidigt robust förvaring till krävande miljöer? Våra verktygsvagnar och verkstadsvagnar passar perfekt för just detta. Vagnarna är tillverkade i kraftigt stål som lackeras för en slitstark finish och samtliga delar är noggrant utvalda för högsta hållbarhet. Det viktigaste för oss är att ni får en kvalitativ förvaringslösning som håller måttet kring såväl smidighet som stabilitet. Verktygsvagnarna från oss på WFI gör sig därmed utmärkt i industriella eller andra krävande miljöer. Här finns det utrymme för alla sorters verktyg och goda möjligheter till att strukturera upp förvaringen av dem. Ni kan organisera era verktyg både inuti och utanpå vagnen tack vare de perforerade panelerna.

Kompletta verktygsvagnar för industriella miljöer

Med tanke på att vagnarna är så pass smidigt utformade bidrar de även till förbättrad ergonomi på arbetsplatsen. De är enkla att flytta runt på, vilket underlättar för individen som utför arbetet. Våra lägre varianter av verktygsvagnar har även ett rundat handtag som gör förflyttningen lättare. Ännu en fördel med den här typen av vagn är att arbetsplatsen blir än mer flexibel. Till skillnad från om alla verktyg fanns på ett stationärt ställe går det med denna lösning att flytta runt på det mest essentiella till aktuell arbetsyta. Det blir mindre spring och sparar i förlängningen även tid. Hitta rätt förvaringslösning eller verktygsvagn till er industriella arbetsmiljö hos oss på WFI idag!