Mobila och robusta verktygsvagnar för ökad flexibilitet

Vi har ett brett sortiment av verktygsvagnar för alla arbetsmiljöer. Oavsett om du vill ha en enklare vagn för verktyg eller en kraftig variant för tyngre last har vi en lösning för er arbetsplats. Våra verktygsvagnar är robusta och stabila vagnar som med sin mobilitet underlättar arbetet i exempelvis industri- eller verkstadsmiljö.

De verktygsvagnar vi tillhandahåller är tillverkade för att klara hög belastning och trots det lätt kunna flyttas runt. De flesta modellerna har perforerade paneler för enkel upphängning av verktyg. Vagnarna finns även i modeller med överskåp och/eller underskåp, som då kan öppnas och stängas med spänne eller spanjolettlåsning med I-handtag. Dessa vagnar har både perforerade sidopaneler och dörrar.

Våra verktygsvagnar är tillverkade i kraftigt stål som lackerats för en slitstark finish. Alla delar såsom hjul, paneler och ev. bordsskiva är utvalda för högsta kvalitet och hållbarhet.

Behöver du hjälp att hitta rätt verktygsvagn för just er arbetsplats, tveka inte att höra av er till oss så hjälper vi er!