Manuella arbetsbord för pack- och monteringsarbete

I vårt sortiment av arbetsstationer och arbetsbord finner ni allt från höj- och sänkbara arbetsbord, industribord, svetsbord och packbord, men givetvis även manuella arbetsbord. Eftersom arbetsbordet är en av de viktigaste delarna av en komplett och kvalitativ arbetsplats, lägger vi stor vikt vid att leverera bord som håller både nu och i framtiden. Oavsett om ni behöver ett lite nättare arbetsbord eller en rejäl arbetsyta hittar ni rätt variant hos oss på WFI.  Utforska vårt standardsortiment av manuella arbetsbord nedan eller kontakta oss direkt för mer information. Ni kan även testa att bygga ert unika arbetsbord med de funktioner och tillbehör ni behöver i vår konfigurator The Yelper!

 

Stabila manuella arbetsbord med en lastkapacitet på upp till 500 kg

Vårt utbud av manuella arbetsbord är framtaget för att passa alla miljöer och arbetsplatser. Det utgår framför allt från vårt arbetsbord HD500 som finns i en rad olika varianter med varierande dimensioner, bordsskivor och antal benbockar. Ett riktigt stabilt bord som bygger på tunga höjdjusterbara benbockar i stål och bordsskiva i önskat material. Passar utmärkt i de allra flesta miljöer och i synnerhet där det efterfrågas stabilitet framför flexibilitet. Behöver ni däremot en lite enklare variant har vi vårt arbetsbord LD300 som har en lastkapacitet på 300 kg och bygger på nättare benpar i stål i stället för benbockar. Även det finns i flera dimensioner för att passa alla olika arbetsstationer.

Hitta rätt manuella arbetsbord för er arbetsplats!

När ni ska välja manuellt arbetsbord bör ni utgå från era unika förutsättningar och behov. Är ni ute efter ett lite nättare eller riktigt rejält bord, samt vilken lastkapacitet behöver ni för att kunna utföra era arbetsuppgifter? Här kan ni välja mellan vårt LD300 som har en lastkapacitet på 300 kg eller vårt HD500 som har en lastkapacitet på 500 kg. Utöver det har vi exempelvis även enklare avlastningsbord. Glöm inte heller att fundera över vilken typ av bordsskiva ni behöver då vi har flera olika varianter för olika användningsområden. En bordsskiva i laminat eller vinyl passar perfekt till pack- och monteringsarbeten medan en bordsskiva i stål passar bra till tyngre monterings- och verkstadsarbeten som slipning och svetsning. Hitta rätt manuellt arbetsbord för er arbetsstation hos oss på WFI idag!