Rejäla och lätta manuella arbetsbord gjorda för att användas

Vi vet att arbetsbord måste tåla både det ena och det andra. Därför är alla våra arbetsbänkar uppbygga för att hålla – nu och i längden. Manuella arbetsbord från WFI klarar last upp till 500 kg och kommer i många olika utförande för att passa dina behov.

Vårt utbud av manuella arbetsbord är framtaget för att passa alla olika situationer och arbetsplatser. De kommer med flera olika typer av ben för att passa det unika behovet. Behöver du rejäla ben i stål eller tunnare och smidigare ben? Vill du ha möjligheten att flytta ditt manuella arbetsbord? Önskar du att kunna höja och sänka arbetsbordet för högsta ergonomiska effekt?

Våra manuella arbetsbord kommer med flera olika bordsskivor. En bordsskiva i laminat eller vinyl passar perferkt till pack- och monteringsarbeten medan en bordsskiva i stål passar bra till tyngre monterings- och verkstadsarbeten slipning och svetsning, dessutom är dessa lätta att torka av. Våra bordsskivor i ekparkett och board är gjorda för enklare monterings- och verkstadsarbeten.

Vill du veta mer om våra manuella arbetsbord eller bill du ha hjälp att hitta den optimala lösningen för din arbetsplats?

Hör av dig till oss!