Rejäla och lätta manuella arbetsbord

Vi vet att arbetsbord måste tåla både det ena och det andra. Därför är alla våra arbetsbänkar uppbyggda för att hålla – nu och i längden. Manuella arbetsbord från WFI har en lastkapacitet på upp till 500 kg och kommer i många utföranden för att passa era behov.

Vårt utbud av manuella arbetsbord är framtaget för att passa alla situationer och arbetsplatser. De kommer med flera olika typer av ben för att matcha det unika behovet. Behöver ni rejäla ben i stål eller smidigare ben? Vill ni ha möjlighet att flytta ert manuella arbetsbord? Önskar ni att kunna höja och sänka arbetsbordet för högsta ergonomiska effekt?

Våra manuella arbetsbord kommer med flera olika bordsskivor. En bordsskiva i laminat eller vinyl passar perfekt till pack- och monteringsarbeten medan en bordsskiva i stål passar bra till tyngre monterings- och verkstadsarbeten som slipning och svetsning, dessutom är dessa lätta att torka av. Våra bordsskivor i ekparkett och board är gjorda för enklare monterings- och verkstadsarbeten.

Vill ni veta mer om våra manuella arbetsbord eller ha hjälp att hitta den optimala lösningen för er arbetsplats?

Hör av er till oss!