Höj- och sänkbara arbetsbord för industri och logistik

I vårt sortiment av arbetsstationer och arbetsbord finner ni allt från manuella arbetsbord, packbord, svetsbord och industribord, men självklart även ett brett utbud av höj- och sänkbara arbetsbord. Höj- och sänkbara arbetsbord är inte bara basen i vårt erbjudande utan också, enligt oss på WFI, en av de viktigaste komponenterna för att skapa en komplett, ergonomisk och kvalitativ arbetsplats. Och precis därför lägger vi stort vikt vid att leverera arbetsbord som håller både nu och i framtiden. Vi har ett brett utbud av höj- och sänkbara arbetsbord med en lastkapacitet från 90 till 600 kg, utöver det har vi även ett antal nischade bord inriktade mot olika branscher. Utforska vårt standardsortiment av höj- och sänkbara arbetsbord nedan eller kontakta oss för mer information. Ni kan även testa att bygga ert unika arbetsbord i vår konfigurator The Yelper!

 

Skapa en kvalitativ arbetsstation med ett höj- och sänkbart arbetsbord från WFI

Vårt utbud av höj- och sänkbara arbetsbord är framtaget för att passa alla miljöer och arbetsstationer. Sortimentet sträcker sig från vårt enklaste arbetsbord W90 som har en lastkapacitet på 90 kg till W600 som har en lastkapacitet på 600 kg. Det förstnämnda passar bäst till enklare monteringsarbete och det sistnämnda till tyngre verkstads- och industriarbete. Däremellan har vi även varianterna W200, W300 och W400 som passar både industri- och logistikarbete, där kravet på belastning är det som avgör vilket ni bör välja. Samtliga av våra höj- och sänkbara arbetsbord har en steglös höjdjustering där lyfthastigheten skiljer sig lite beroende på lastkapaciteten, och alla varianter går att kundanpassa med påbyggnad förutom W90. Genom att montera påbyggnad och addera funktioner från vårt smarta utbud av tillbehör kan ni bygga ett helt unikt arbetsbord anpassat efter ert arbetsflöde.

Hitta rätt höj- och sänkbara arbetsbord för er arbetsplats!

När ni ska välja höj- och sänkbart arbetsbord bör ni utgå från era unika förutsättningar och behov. Vilken lastkapacitet behöver ni för att utföra ert arbete och vill ni ha möjlighet att kunna montera påbyggnad? Samtliga av våra höj- och sänkbara arbetsbord, förutom W90, går att kundanpassa med hjälp av påbyggnad och tillbehör. Ni kan även utöka er förvaring under bordet med hurtsar och hyllor på alla varianter utom W90 och W200. Fördelen med att investera i ett motoriserat höj- och sänkbart arbetsbord är att det ökar era ergonomiska förutsättningar. Höjden justeras med en liten bordskontroll och bordet kan enkelt höjas eller sänkas i samband med varierande arbetspositioner. På så vis kan varje individ arbeta ergonomiskt under hela arbetsdagen. Hitta rätt höj- och sänkbara arbetsbord för er arbetsstation hos oss på WFI!