Kompletta manuella arbetsbord

I vårt sortiment av arbetsstationer och arbetsbord har vi ett brett utbud av både manuella arbetsbord och motoriserade arbetsbord, samt kompletta motoriserade arbetsbord och kompletta manuella arbetsbord. Inom de två förstnämnda kategorierna finner ni enkla bord utan några tillbehör och i de två sistnämnda finner ni kompletta bordslösningar för olika tillfällen och miljöer. Här har våra konstruktörer skapat ett antal kompletta manuella arbetsbord som ni kan lägga order på rakt av, eller utgå från för att lägga till fler tillbehör. Vill ni bygga ett kundanpassat bord helt efter ert flöde och era utmaningar kan ni testa vår konfigurator The Yelper. Där utgår ni från ett av våra enkla bord från kategorin manuella arbetsbord och adderar de tillbehör ni behöver!

 

Bygg en smart arbetsstation med kompletta manuella arbetsbord från WFI

Bland våra kompletta manuella arbetsbord hittar ni bord med en lastkapacitet på antingen 300 eller 500 kg. Borden är uppdelade i kategorierna LD (300 kg) och HD (500 kg). De kompletta borden finns i flera olika storlekar och med varierande tillbehör som verktygspaneler, backlister med plastbackar, hyllplan och packhyllor med avdelare för emballage. Lösningarna är framtagna för att göra ert arbete både enklare och smartare. Oavsett om ni väljer en variant med perforerade paneler, hyllplan eller en kombination av båda så lägger det grunden för er kompletta arbetsstation. Ni har inte bara möjlighet att bygga på med förvaring över bordet utan dessutom under då både LD och HD är kompatibla med våra hurtsar. 

Hitta rätt kompletta manuella arbetsbord för er arbetsplats!

För att välja rätt variant bland våra kompletta manuella arbetsbord kan ni först fundera kring vilken lastkapacitet ni behöver för att utföra era arbetsuppgifter. Här kan ni välja bland LD som har en lastkapacitet på 300 kg och HD som har en lastkapacitet på 500 kg. LD bygger på ett nättare stativ medan HD bygger på tunga benbockar. Därefter kan ni kika igenom våra varianter för att matcha ert behov med de olika sammansättningarna av tillbehör. Vissa bord passar bättre som packbord till logistikflöden medan andra är mer anpassade för industri- och verkstadsmiljö. Hitta rätt kompletta manuella arbetsbord hos oss på WFI!