Mobila arbetsstationer och multiarbetsplatser

Arbeta smartare, mer flexibelt och mobilt med en multiarbetsplats eller mobil arbetsstation från WFI! Vi har ett brett utbud av multifunktionsbord som är anpassade för lättare typer av arbeten, exempelvis som en mindre monteringsstation eller IT-station. Ett mobilt arbetsbord är ett perfekt komplement till den stationära arbetsstationen och skapar stora möjligheter till flexibilitet, rörlighet och smartare arbete. I vårt sortiment hittar ni många olika varianter, både motoriserat och manuellt höj- och sänkbara. Vill ni veta mer? Varmt välkomna att kontakta vårt säljteam!

 

Skapa en mobil arbetsstation anpassad efter er arbetsplats

Vårt sortiment av mobila arbetsstationer består av flera olika varianter, storlekar och funktioner. Baserat på önskad flexibilitet i arbetet kan ni exempelvis välja mellan manuell, vev och motoriserad mobil arbetsstation. Om det är viktigt att kunna höja och sänka arbetsytan under arbetsdagen skulle vi rekommendera en av våra motoriserade varianter. Arbetsstationerna finns tillgängliga som standard med bordsskiva antingen i melamin eller PE1000. Bordsskivan i melamin passar utmärkt till enklare monterings- och verkstadsarbete medan bordsskivan i PE1000 har en hårdare yta som är godkänd för kontakt med livsmedel, köldtålig och kan användas i fuktiga miljöer. 

Flexibelt arbete med mobila arbetsstationer

Utgå från vad ni behöver för typ av funktionalitet vid er arbetsstation eller vad ni vill få ut av ett arbetsbord. Står flexibilitet och rörlighet högt upp på listan? Då kan ett mobilt arbetsbord, eller en så kallad multiarbetsplats vara något för er! Våra mobila arbetsstationer är utrustade med en höjdjusterbar bordsskiva och en enkel perforerad pelare för montering av tillbehör. Vi har både enkla varianter som går att komplettera med tillbehör och kompletta varianter med olika uppsättningar. Ni kan exempelvis välja att addera allt från belysning, utdragbara hyllor och pappershållare till tangentbordshyllor och etiketthållare. Allt är möjligt för att ni ska kunna skapa en mobil och flexibel arbetsyta anpassad efter era behov.