Energieffektiv och kvalitativ arbetsplatsbelysning

För att en arbetsstation ska bli komplett och fulländad krävs inte bara arbetsbord, förvaringslösningar och eventuella produkter för miljösäkring, utan också belysning. Energieffektiv och kvalitativ arbetsplatsbelysning är en viktig del både för arbetsmiljön i stort och varje enskild individ. Ljuset ska vara behagligt att arbeta vid under en hel arbetsdag och det ska också främja utförandet av arbetsuppgifterna. Med rätt typ av belysning blir det enklare att arbeta vid arbetsstationen, produktiviteten ökar och risken för misstag minskar. Dessutom kan belysningen förbättra såväl kvaliteten på arbetet som säkerheten och ergonomin på arbetsplatsen.

 

LED-belysning till arbetsstationer och arbetsplatser

För oss på WFI är det viktigt att kunna erbjuda kvalitativ arbetsbelysning till alla olika arbetsstationer. Oavsett om ni har en industriell arbetsplats med arbetsbord eller ett logistikflöde med packbord hittar ni rätt belysning hos oss. I vårt sortiment av arbetsplatsbelysning finner ni både hela moduler med chassi i aluminium och nättare belysningskit med ledstrips. Båda varianterna är givetvis LED-baserade, energieffektiva och enkla att montera.

Hitta rätt arbetsbelysning till er arbetsplats!

Vårt utbud av belysning består framför allt av två olika produkter, LED-moduler och LED-strips. LED-modulerna finns i två olika storlekar och är framtagen för arbetsstationer, monteringsarbetsplatser och logistikflöden. Denna typ av arbetsplatsbelysning monteras i överbyggnaden på arbetsbordet, ger ett jämnt ljus på den belysta ytan och har mycket hög färgstabilitet över tiden. Våra belysningskit med LED-strips kommer också i två storlekar och passar inte bara överbyggnader till arbetsbord, utan också verkstadsskåp och andra typer av plana ytor. De monteras enkelt med hjälp av magneter och kan därför fästas även under exempelvis hyllplan eller andra ytor i metall.