Motoriserade arbetsbord perfekta för lagermiljö med krav på flexibilitet

Motoriserade arbetsbord från WFI kommer i olika utföranden och storlekar, de kommer med flera olika funktioner och tål last på upp till 500 kg. Arbetsborden passar perfekt på till exempel lager som kräver mer flexibilitet och behov av anpassningsbar arbetshöjd.

Vi har enklare motoriserade arbetsbord med motordrivet bordsstativ tillverkat i lackerat stål, höjden justeras med en bordskontroll, stativets fötter är justerbara och kan även förses med hjul. Vi har stabilare bordsstativ med helsvetsade stålramar i fyrkantsrör och aluminiumben. De är gjorda för att hålla och har dessutom justerbara fötter för ojämna golv. I vårt utbud har vi även motordrivna teleskopstativ med vinklingsbar arbetsyta som passar bra på arbetsplatser där man utför monteringsarbete som kräver anpassningsbar arbetshöjd och vinkling av arbetsytan. 

Våra stativ går att få med eller utan bordsskiva. Den tillhörande bordsskivan i laminat har en hård och reptålig yta som tål en hel del vätskor och kemikalier. Dessutom är den lätt att torka av och hålla ren. 

Är du nyfiken på våra motoriserade arbetsbord? Hör av dig till oss så vägleder vi dig!