Motoriserade arbetsbord perfekta för lagermiljö med krav på flexibilitet

Motoriserade arbetsbord från WFI kommer i flera utföranden och storlekar, har olika funktioner och besitter en lastkapacitet på upp till 500 kg. Arbetsborden passar perfekt exempelvis på lager som kräver mer flexibilitet och en anpassningsbar arbetshöjd.

Vi har enklare motoriserade arbetsbord med motordrivet bordsstativ tillverkat i lackerat stål där höjden justeras med en bordskontroll – stativets fötter är justerbara och kan även förses med hjul. Vi har även stabilare bordsstativ med helsvetsade stålramar i fyrkantsrör och aluminiumben. Dessa är gjorda för att hålla och har dessutom justerbara fötter för ojämna golv. I vårt utbud har vi dessutom motordrivna teleskopstativ med vinklingsbar arbetsyta som passar bra på arbetsplatser där man utför monteringsarbete som kräver anpassningsbar arbetshöjd och vinkling av arbetsytan. 

Våra stativ går att få med eller utan bordsskiva. Den tillhörande bordsskivan i laminat har en hård och reptålig yta som tål en hel del vätskor och kemikalier, dessutom är den lätt att torka av och hålla ren. 

Är ni nyfikna på våra motoriserade arbetsbord? Hör av er till oss så vägleder vi er!