Kompletta höj- och sänkbara arbetsbord

I vårt sortiment av arbetsstationer och arbetsbord har vi ett brett utbud av både manuella arbetsbord och höj- och sänkbara arbetsbord, samt kompletta manuella arbetsbord och kompletta höj- och sänkbara arbetsbord. Inom de två förstnämnda kategorierna finner ni enkla bord utan några tillbehör och i de två sistnämnda finner ni kompletta bordslösningar för olika tillfällen och miljöer. Här har våra konstruktörer skapat ett antal kompletta höj- och sänkbara arbetsbord som ni kan lägga order på rakt av, eller utgå från för att lägga till fler tillbehör. Vill ni bygga ett kundanpassat arbetsbord helt efter ert flöde och era utmaningar kan ni testa vår konfigurator The Yelper. Där utgår ni från ett av våra enkla bord från kategorin höj- och sänkbara arbetsbord och adderar de tillbehör ni behöver. Bygg ert unika arbetsbord här!

 

Bygg en smart arbetsstation med kompletta höj- och sänkbara arbetsbord från WFI

Bland våra kompletta höj- och sänkbara arbetsbord hittar ni bord med en lastkapacitet från 200 till 400 kg, i flera olika storlekar och med varierande tillbehör. Samtliga varianter bygger på våra arbetsbord W200, W300 och W400 som är stabila, har en steglös höjdjustering och går att kundanpassa med påbyggnad. De olika kompletta lösningarna är framtagna för att göra ert arbete både enklare och mer ergonomiskt. Oavsett om ni väljer en variant med perforerade paneler, hyllplan eller en kombination av båda lägger det grunden för er kompletta arbetsstation. Här har ni alla möjligheter att nyttja utrymmet såväl över som under bordet, utöka er verktygsförvaring och arbeta smartare med ergonomi i fokus.

Hitta rätt kompletta höj- och sänkbara arbetsbord för er arbetsplats!

För att välja rätt variant bland våra kompletta höj- och sänkbara arbetsbord kan ni först fundera kring vilken lastkapacitet ni behöver för att utföra era arbetsuppgifter. Här kan ni välja bland 200, 300 och 400 kg när det kommer till de kompletta lösningarna. Därefter kan ni kika igenom våra varianter för att matcha ert behov med de olika sammansättningarna av tillbehör. Vissa bord passar bättre som packbord till logistikflöden medan andra är mer anpassade för industri- och verkstadsmiljö. Behöver ni exempelvis perforerade paneler för verktygsupphängning, hyllplan med avdelare för emballage eller backlister med plastbackar för smådelar? Hitta rätt arbetsbord hos oss på WFI!