Smart och kraftfull verktygsförvaring för krävande miljöer som verkstäder och industrier

Behöver ni uppdatera er förvaringslösning för att optimera såväl utrymme som effektivitet? Vid utformningen av en modern industriarbetsplats finns det flera aspekter att sträva efter. Arbetsplatsen bör vara planerad och skapa möjligheter för högre säkerhet, bättre ergonomi och ökad lönsamhet. Hos oss på WFI finner ni flera flexibla lösningar för att uppnå detta. Det senaste tillskottet är vårt kraftiga kompaktfack som skapar ett smart och smidigt förvaringsutrymme för verktyg och redskap. Perfekt för den industriella arbetsplatsen!
Maxa upphängningen med utvändiga paneler

Utrusta kompaktfacket med extra kassetter, perforerad sidopanel eller en hyllkassett

Kompaktfacket beställs som standard antingen inklusive tre dubbla kassetter eller inklusive tre dubbla kassetter och tre utvändiga paneler. Kassetterna har en maxbelastning på 170 kg, är utrustade med kullagrad rullvagn för smidig hantering och fullt utdragbara. Hela ytan kan på så vis användas till upphängning. Kompaktfacken går att komplettera med ytterligare kassetter, perforerad panel för utvändig upphängning eller en hyllkassett.
Kika på alla modeller av verktygskassetter här!
Smart förvaring

Nytt tillbehör: hyllkassett!

Hyllkassetten består av fyra lådfack som kan placeras på valfri höjd med 150 mm intervaller – en smart lösning för mindre delar som inte går att hänga på den perforerade ytan eller är smidigare att hantera i lådor. Även användbar för flaskor, dunkar och andra förnödenheter. Maxbelastning på hyllkassetten är 200 kg fördelad vikt.
Läs mer om hyllkassetten här!

Kika på vår produktfilm!

Vill du se hyllkassetten in action?

Se klippet här!

Frågor? Varmt välkomna att kontakta oss så skapar vi en kraftfull förvaringslösning utifrån era behov!

Mejla oss direkt!