2021-09-17

Akutsjukhus i Stockholmslandsting anlitade WFI

Vid renovering och tillbyggnad av sjukhuset fanns ett behov av ett större antal granskningsbord. Produkten hade specifika krav i form av hög viktbelastning för att hantera avancerade monitorskärmar som skulle kunna vinklas och justeras i olika lägen samt följa bordets motoriserade höjdjustering. Bordsskivan skulle kunna vinklas motoriserat i max 8 grader utan att påverka eller ändra läge på skärmarna.

Informationen som granskas vid borden görs med en otrolig noggrannhet, därmed skulle bordsskivan vara matt, icke-reflekterande, laminat och skärmarna skulle begränsas för reflektioner. Färgvalet gjordes utefter önskemål om att skapa en lugn och avgränsande arbetsmiljö.

WFI_Avsyningsbord-Ho-case.png

Kunden krävde att bordet skulle vara helt okänsligt för rörelse och belastning på bordets framkant, samtidigt som det inte fick vara någon ram under bordsskivans framkant som kunde störa operatören i användandet.

Borden är en vital del i driften av sjukhuset, de är idag installerade och används dagligen. Alla bord kan specialanpassas med olika tillbehör som sidoskärmar, USB-uttag, belysning och bakskärm, beroende på vilket arbete som ska utföras på de olika avdelningarna.

Kunden beskriver efter genomfört samarbete att de är imponerade över stabiliteten och kvaliteten på borden som levererades av oss på WFI.

Kontakta WFI med er förfrågan