NYHET

Nu uppgraderar vi våra motoriserade arbetsbord!

Stabilare stativ och ökad lastkapacitet, samma steglösa höjdjustering och smarta möjligheter till påbyggnad. Nu nylanserar vi två av våra bäst sålda motoriserade arbetsbord, W250 blir W300 och W375 blir W400. De nya borden bygger på ett bordsstativ tillverkat i pulverlackerat stål som är utvecklat från vårt tidigare W375-bord och nu har uppgraderats med högre lyftkraft. Båda borden är riktigt stabila och passar lika bra för krävande industrimiljöer som smarta logistikflöden.
Bygg ert kompletta arbetsbord direkt i vår konfigurator The Yelper!
LOGISTIK

Packstationer och smarta logistikflöden med W300

Utgå från W300 för att skapa ett smart logistikflöde! Här har vi adderat packhyllor med hyllavdelare, perforerad verktygspanel och en ledbar arm för skärm samt tangentbord. Dessutom ett par smarta detaljer som plastbackar, hållare för vattenflaska, etiketthållare och rullhållare. Vilka funktioner behöver ni vid er arbetsstation?
Alla kompletta W300-bord!
INDUSTRI

Stabila arbetsstationer för industriell miljö med W400

Utgå från W400 för att skapa en stabil arbetsstation! Här har vi utrustat bordet med hyllplan, perforerade verktygspaneler, backlister och en underhylla. Utöver det ett par extra detaljer som plastbackar, verktygskrokar och balansblock. Vilken typ av förvaring och upphängning behöver ni vid er arbetsplats?
Alla kompletta W400-bord!

Nyfiken på vårt utbud av arbetsstationer?

Se hela sortimentet!