Nya kompletta verkstadsskåp med utdragbara paneler

Vårt sortiment av kompletta verkstadsskåp expanderar! Vi adderar nu två nya varianter (komplett G och komplett H) som båda är inredda med vårt helt nya tillbehör – utdragbar perforerad panel. De utdragbara panelerna är optimala för kompakt och kraftfull verktygsupphängning i ett låsbart utrymme. Panelerna har en lastkapacitet på 50 kg/panel och vår standardperforering som passar alla våra upphängningskrokar. Verkstadsskåp komplett H har även fem hyllplan i sin inredning. Skåpen är som standard tillverkade i en helsvetsad konstruktion av stålplåt, och passar därmed utmärkt för krävande miljöer som verkstäder och lager. Total lastkapacitet är 500 kg.

NYHETER

SKÅPLÅS

Väljer ni lås med kod eller RFID för taggar och passerkort?

Lås in era verktyg och maskiner med ett kodlås eller RFID skåplås efter arbetsdagen! Samtidigt som var sak får sin plats får ni också koll på att utrustningen finns i ett låsbart och säkert utrymme. Välj ett enkelt lås med kod eller ett lås för taggar och passerkort. Vårt RFID skåplås har inbyggd MIFARE-läsare och kopplas enkelt ihop med befintliga taggar och passerkort som bygger på samma system. Vilket väljer ni?
Kika närmare på låsen och övriga tillbehör!

SKÅPLÅS

FLEXIBEL INREDNING

Inred skåpet precis som ni vill!

Verkstadsskåpen är utrustade med väggskenor i ryggen för att ni ska kunna placera tillbehören precis vart ni vill. Om ni inte väljer en av våra kompletta varianter kan ni exempelvis sätta hyllplan i hela skåpet, maxa med backlister och plastbackar eller montera perforerad panel från golv till tak. Bland våra tillbehör finner ni även smarta utdragbara lådor och lådfack, belysning och kroksatser anpassade för verktygsupphängning i skåp!
Mer inspiration kring hur ni kan bygga ert skåp med tillbehör!

FLER KOMPLETTA VERKSTADSSKÅP

Skapa ett unikt komplett verkstadsskåp!

Mejla vårt säljteam