Komplettera ESD-arbetsbordet med tillbehör

Utöver våra ESD-arbetsbord har vi ett kompletterande sortiment av tillbehör i vårt utbud av ESD och ESD-produkter, allt för att ni ska kunna skapa en komplett arbetsstation. Bland tillbehören finner ni allt från perforerade paneler, backlister och hyllplan till ledbara armar och överbyggnadskit för belysning. Även dessa givetvis lackerade med ett speciellt ytskikt. Rätt tillbehör för effektivitet och flexibilitet är alltid viktigt, så även vid ESD-arbetsplatsen. Tillbehören adderar ni efter att ni har valt arbetsbord och monterat er påbyggnad med perforerade pelare. Vill ni veta mer? Varmt välkomna att kontakta oss!

 

ESD-säkrade tillbehör till er arbetsstation

Under tiden som arbete pågår vid en arbetsbänk byggs laddningar upp, laddningar som kan orsaka ESD-skador på kretskort, kontakter eller andra komponenter. När vi är uppladdade och rör ett ledande föremål så urladdas vi genom föremålet, det är detta som kallas för ESD (Electro Static Discharge). För att undvika skador krävs därmed ESD-godkända produkter och inredning vid arbetsstationen. Denna typ av produkter är utformade för att undvika att laddningar byggs upp. En laddning kan exempelvis finnas i ytan på en bordsskiva och om urladdning sker kan den även hoppa över längre avstånd, utan direktkontakt. Precis därför är rätt tillbehör av stor vikt för att skapa säkra industriella miljöer.

Hitta rätt tillbehör till er ESD-arbetsplats!

I vårt sortiment av tillbehör till ESD-arbetsbord hittar ni allt från perforerade verktygspaneler, verktygslister och backlister till plastbackar, ledbara armar och olika sorters hyllplan. Här kan ni utrusta och komplettera ert arbetsbord för att utöka förvaringsutrymmet och skapa möjligheter till smart upphängning av verktyg och dylikt. Tillbehören går att addera både på de manuella enkla arbetsborden och som extra tillägg på de kompletta motoriserade varianterna. Skapa er optimala ESD-arbetsplats tillsammans med oss på WFI!