Smarta vagnar för effektiva industrier och arbetsplatser

Vi utökar vårt sortiment av smarta, flexibla och stabila vagnar med en FIFO-vagn! Vagnen bygger på samma stomme som våra större kartongvagnar, men i stället för hyllplan är den utrustad med ett flow rack-system byggt på rullister. Enligt FIFO-modellen fyller ni enkelt på med backar eller kartonger från baksidan av vagnen och plockar materialet från framsidan. Samma rullister går även att vända på för att skapa en returbana där de tomma backarna går tillbaka. Perfekt för industriflöden med många smådelar eller förpackningar!
FLOW RACK

First In, First Out

Vår nya FIFO-vagn bygger på arbetssättet First In, First Out. Ett flöde som ökar såväl ergonomin som effektiviteten och gör det enklare för industrier att arbeta med en Lean approach. Samma rullister går att använda på båda hållen för att få lutning framåt eller bakåt i vagnen och justeras enkelt i sidled för anpassad bredd.
FIFO-VAGN

Mobilt flow rack-system

FIFO-vagn utrustad med två hyllplan, 21 par rullister och fyra hjul, varav två fasta och två svängbara med broms. Vagnen kan kombineras på mängder av olika vis, antingen genomgående med rullister eller rullister i kombination med släta hyllplan för mer förvaring. Backar och övriga tillbehör beställs separat.
Kika närmare och beställ här!
KARTONGVAGN

Plockvagn med mängder av tillbehör

Kartongvagn utrustad med tre hyllplan som går att montera på valfri höjd, flyttbara avdelare (höjd 400 mm) och fyra hjul, varav två fasta och två svängbara med broms. Flexibel att hantera och förflytta vilket gör den till en perfekt mobil lagringsyta för exempelvis emballage.
Kika närmare och beställ här!
LÅG KARTONGVAGN

Lägre vagn för emballage och kartonger

Kartongvagn utrustad med fyra robusta hjul varav två med broms, bottenhylla i galvaniserad plåt och fyra avdelare. Avdelarna är 700 mm höga och flyttas enkelt runt utan verktyg för full flexibilitet, handtagets totalhöjd är 1115 mm från golvet. En smidig vagn som passar bra för kartonger och övrigt emballage.
Kika närmare och beställ här!

Nyfiken på vårt resterande sortiment av vagnar?

Kika på alla varianter här!