Vårt standardsortiment byter färg!

Nya färger, uppdaterad design och förbättrad funktion. Under det gångna året har våra produkter genomgått en facelift, då vi har förnyat såväl utseende som användarvänlighet. Den mest utmärkande förändringen är att hela vårt standardsortiment byter färg till tre nya kulörer. En sofistikerad blå färg och två fräscha grå nyanser. Dessa kommer nu att ta plats som standard och i samband med det fasar vi ut våra gamla färger. Den 1 september försvinner de utdaterade färgerna ur standardsortimentet – dags för en uppfräschning!
MÖRKGRÅ

NY FÄRG: Mörkgrå NCS 6502 B

Stilren och tidlös mörkare grå. Utgör basen på våra produkter i form av stomme, påbyggnad och andra vertikala, samt delvis horisontella delar. Samtliga tillbehör kommer i den mörkgrå färgen. Ersätter vår gamla grå färg (RAL 7037).
LJUSGRÅ

NY FÄRG: Ljusgrå RAL 7035

Fräsch och mjuk ljusare grå. Horisontella delar av stommen på borden kommer i den ljusgrå färgen. Även vissa utvalda tillbehör som etiketthållare och avdelare. Ersätter vår gamla grå färg (RAL 7037).
BLÅ

NY FÄRG: Blå RAL 5009

Lite mer sofistikerad. Enklare att matcha med andra färger. Vår nya blå färg kommer i detaljer som lådor och perforerade paneler, passar perfekt på den moderna industriarbetsplatsen! Ersätter vår gamla blå färg (RAL 5005).

Varmt välkomna att kontakta oss med era frågor eller för beställning av färgprover!

Mejla oss här!