Verktygshurtsar

Verktygshurtsar är en självklar förvaringslösning för verktyg på de flesta industriella anläggningarna. Tack vare sin utformning med flera fack och en centrallåsning kan verktyg på ett effektivt och säkert sätt förvaras i närhet av personal. WFI:s verktygshurtsar är tillverkade av hållbar stålplåt och har kullagerexpansioner för 100% utdragbarhet.

Våra verktygshurtsar finner du i två olika dimensioner, 500/600 och 500/800, detta för att du ska kunna hitta rätt storlek för just din arbetsplats. Hela lådsystemet låses enkelt med centrallåset, en lådspärr med individuell låsning på varje låda kan lätt eftermonteras. Vi har ett stort utbud av tillbehör som avdelare, lådinredning och lådspärrar. Pga. sin rigida konstruktion klarar hurtsarna en maximal belastning på 45 kg fördelad vikt.

Vill du ha hjälp att hitta rätt förvaringslösning för just din arbetsplats, eller hjälp att beställa en komplett lösning med verktygshurtsar och tillbehör, tveka inte att höra av dig till oss så hjälper vi dig!