2021-10-28

Vi söker en Konstruktör/Produktutvecklare

Arbetsplatsen ska fungera för så väl individen som arbetar vid den som för företagets flöde i stort. På WFI brinner vi för att hitta lösningar för varje kunds unika behov. Vi vill bidra till att skapa de bästa förutsättningarna för att såväl företag som individ ska kunna jobba mer ergonomiskt och effektivt. Smartare helt enkelt.

Vi vill fortsätta att göra det vi är riktigt bra på, jobba för att ni ska kunna jobba smartare. Efterfrågan på våra lösningar fortsätter att öka och därför behöver vi nu förstärka vårt team med en till KONSTRUKTÖR / PRODUKTUTVECKLARE. Arbetet är varierat med allt ifrån att du får vara med och skapa nya konstruktioner till att göra monteringsanvisningar och renderade bilder. Du kommer att ingå i ett litet team som jobbar med konstruktion, produktutveckling av nya samt befintliga produkter. 

Hos oss får du utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter tillsammans med härliga kollegor. Du kommer att få möjlighet att jobba med olika typer av produkter och ditt jobb hos oss kommer vara flexibelt, utmanande och riktigt roligt!

DIN PROFIL
Vi är nyfikna på dig som kommer direkt från utbildning alternativt har du några års erfarenhet från liknande jobb. Så beroende på din bakgrund kan vi anpassa rollen för dig. Du behöver vara tekniskt intresserad och stimuleras av att lösa problem samt kunna jobba strukturerat och självständigt. Vi ser gärna att du har ett prestigelöst sätt och är van att jobba i team. Du har kunskaper av CAD-modellering och gärna erfarenhet av Inventor eller SolidWorks. Det är meriterande om du har kunskap inom plåt/trä. Är du även händig och kan provmontera konstruktioner är det också ett plus. 

Välkommen med din ansökan!

KONTAKT
I denna rekrytering samarbetar WFI AB med FindMood. Har du frågor gällande tjänsten hör gärna av dig till ansvarig rekryterare på FindMood Sanna Thituson, 070-23 63 925. Du ansöker på www.findmood.se, senast 9 november.