Tippcontainer för effektiv materialhantering

Hantera ert material både enklare och mer effektivt med produkter från oss på WFI! När det kommer till valet av tippcontainer eller tipplåda finns det en del att tänka på. I vårt sortiment hittar ni ett par olika varianter inom kategorin tippcontainer standard. Samtliga är tillverkade i en stabil konstruktion av stålplåt, CE-märkta och klassificerade för respektive belastningskapacitet, så oavsett vilken ni väljer får ni en kvalitativ lösning. Vilken tippcontainer ni bör välja beror helt på material, omfattning och tömningsmöjligheter. Vad för typ av avfall sorterar ni på er arbetsplats och hur stor kapacitet för avfallet behöver ni? 


CE-märkta tippcontainer och tipplådor 

Bland våra tippcontainer standard har vi ett brett utbud av containers med olika volymkapacitet, från 300 till 3000 liter. Oavsett kapacitet är våra containers anpassade för användning och tömning med gaffeltruck, vilket underlättar effektiv materialhantering och källsortering. Samtliga passar utmärkt till hantering av avfall som emballage, metall, trä eller sopor. Vår tippcontainer standard finns i blå RAL 5005 och kan kompletteras med etiketter och dekaler i olika färger för smartare och enklare källsortering. De olika färgerna som finns tillgängliga är grå som står för metall, grön för glas, röd för miljöfarligt gods och orange för brännbart avfall.  Vi hjälper er att jobba smartare med er miljösäkring!

Stabila tippcontainer i helsvetsad stålplåt för smartare källsortering

Vår klassiska tippcontainer finns som sagt i ett brett utbud med olika volymkapacitet och omfattning. Samtliga är tillverkade i helsvetsad stålplåt och har en pulverlackerad yta för hållbar och stryktålig finish. Dessa är anpassade för användning med gaffeltruck och tippas framåt genom den fjäderbelastade tryckplattan på underredet, men kan även tippas manuellt genom ett handtag på sidan. För bästa resultat vid tömning bör tippcontainern vara jämnt lastad och full med avfall innan den töms. Vill ni ha hjälp att välja rätt tippcontainer för er verksamhet? Varmt välkomna att kontakta oss!