Sopkärl för källsortering och avfallshantering

När ni behöver en kvalitativ lösning för källsortering och avfallshantering rekommenderar vi sopkärl. Våra sopkärl, också kallade avfallsbehållare, finns i mängder av olika utföranden och passar därmed till alla typer av verksamheter. Sopkärlen rymmer allt från 30 till 160 liter och ni kan själva välja vilken form och material som passar bäst på just er arbetsplats. Samtliga våra avfallsbehållare är givetvis enkla att hantera och tömma – allt för att det ska bli mer effektivt för er! 
 

Enkel hantering med avfallsbehållare och sopkärl från WFI

Hos oss på WFI hittar ni ett brett utbud av sopkärl för alla tillfällen! Våra cylindriska sopkärl finns med eller utan fotpedal och i flera olika färger för smidig sortering. Fotpedalen ökar de hygieniska faktorerna och gör den modellen extra passande för offentliga miljöer. Förutom olika varianter av öppning är vissa dessutom utrustade med bärhandtag för enkel förflyttning vid byte av plats eller när det är dags för tömning. De cylinderformade sopkärlen har en volymkapacitet på 30 till 160 liter. Utöver dessa har vi även rektangulära varianter med vippbara och avtagbara lock för enkel hantering och tömning. Flera av våra sopkärl kan kompletteras med hjulunderreden för ökad flexibilitet. 

Säkra avfallstunnor för brandfarligt material

Våra cylinderformade sopkärl finns även utformade speciellt för miljöer där det förekommer brandfarligt avfall. Dessa är tillverkade i varmförzinkad plåt för säker hantering av just brandfarligt material och har en upplysande dekal med instruktioner kring daglig tömning. Säkerhetstunnorna lämpar sig för verksamheter där det förekommer avfall som trasor eller papper med indränkta, miljöfarliga eller brandfarliga vätskor. Den typen av material utgör allvarlig brandrisk om de kasseras fel, något som kan undvikas med rätt typ av avfallshantering. Har ni frågor om våra sopkärl eller generella frågor kring miljösäkring? Kontakta oss för rätt typ av lösning till er arbetsplats!